Etusivu > Hautausmaat > Maunulan uurnalehto >

Hautojen hoito

Hautojen hoito

Vastuu haudan hoidosta kuuluu pääsääntöisesti haudan haltijalle. Haudan haltija voi kuitenkin sopia hautainhoitorahaston kanssa haudan hoidosta. Hoidon tilaus käy parhaiten ottamalla yhteyttä Maunulan uurnalehdon toimistoon, p. (09) 2340 2950, tai seurakuntayhtymän keskusrekisterin hautapalveluihin p. (09) 2340 6000

Maunulan uurnalehdossa perushoito (nurmen hoito) on pakollinen kaikissa kortteleissa, poislukien muistolehdot ja sirottelualue. Perushoidon tulee olla voimassa yhtenevän ajan haudan hallinta-ajan kanssa. Perushoito ei koske omaisten istuttamia kukkia.

Perushoidon lisäksi omaiset voivat ostaa kesäkukka- tai perennahoidon. Kasvit istutetaan kesäkuun alkupuolella kun yöpakkasvaara on ohi ja ne valitsee ammattitaitoinen puutarhuri. Näin paikan olosuhteet ja kasvien sopivuus haudalle tulee parhaiten otettua huomioon.

Joskus käy niin, etteivät toimittajat saa tilaamiamme taimia, jolloin kukkalaji joudutaan vaihtamaan. Lajikkeet ja värit voivat vaihtua toimitusvaikeuksien takia hyvinkin lähellä istutusaikaa. Tämän takia emme voi ottaa toivomuksia vastaan.

Hautojen hoidosta vastaa puutarhuri-työnjohtaja Maiga Grahn p. (09) 2340 2972.

Hoitohaudat_Maunulan_uurnalehdossa_2017.pdf (pdf, 0.01 Mt)