Haagan seurakunta

Haagan seurakunnan alueeseen kuuluvat Etelä-Haaga, Pohjois-Haaga, Lassila ja Kivihaka.

Haagan seurakunnan toiminta-ajatus on seuraava:

Haagan seurakunta toimii tuottaakseen alueellaan asuville Hyvää huomista! rohkaisemalla heitä uskomaan kolmiyhteiseen Jumalaan, välittämään lähimmäisistä ja kantamaan vastuuta ympäristöstä.

Haagan seurakunta haluaa toimia niin, että sen jäsenyydellä olisi merkitystä jokaiselle siihen kuuluvalle. Hyvä ja turvallinen suhde Jumalaan luo turvallisuutta arkielämään niin hyvinä kuin huonoina päivinä. Ihmiset tarvitsevat toisiaan myös kaupunkioloissa ja ehkäpä aivan erityisesti juuri täällä. Seurakunta haluaa myös olla omalta osaltaan mukana myös herättämässä vastuuta elinympäristöstä, jonka jätämme tulevaisuuden sukupolville.

Seurakunnan elämä on monipuolista. Kutsumme mukaan kaikenikäisiä, pienimmistä päiväkerholaisista ikäihmisiin saakka. Keskustelemme kaikesta maan ja taivaan välillä, teemme retkiä, vietämme jumalanpalveluksia, laulamme, rukoilemme, vietämme aikaa yhdessä ja etsiskelemme mahdollisuuksia tuottaa Hyvää huomista toisillemme. Haluamme, että mahdollisimman moni voisi seurakunnassa tuntea kuuluvansa ihmisläheiseen ja lämpimään yhteisöön. Se on mahdollista seurakunnan turvallisessa ilmapiirissä. Seurakunta muodostuu jäsenistään, seurakunta on seurakuntalaisten. Siksipä jokaisen seurakuntalaisen panos joko aktiivisena toimijana tai läsnäolijana tekee seurakunnan sellaiseksi kuin se on. Seurakunnasta saat lisää tietoa paitsi näiltä sivuilta myös kaikilta työntekijöiltä kaikilla nykyviestimillä tai tulemalla paikalle kun jotain tapahtuu.

Kirkkoherranvirasto

Vespertie 12, 1. krs, 00320 Helsinki
Avoinna ma-to klo 10-14
09 2340 3200
Faksi:
haaga.srk@evl.fi