Etusivu > Seurakunnat > Haagan seurakunta > Toiminta >

Haagan ruokapiiri

Haagan ruokapiiri

Tilaa Mäkelän luomutilan viljatuotteita, juureksi ja kanamunia sekä Clipperin reiluja ja luomuja tee- ja kahvipakkauksia suoraan Englannista.

Tuotteiden jakelu kerran kuukaudessa torstai-iltaisin Hakavuoren kirkon alakerrassa, os. Aino Acktén tie 14.

Liittyminen: www.ruokapiiri.fi

Lisätiedot: haaganruokapiiri@gmail.com

Haluaisitko tulla mukaan ruokapiiriin? Haagan ruokapiiri tilaa kerran kuukaudessa lähi- ja luomutuotteita suoraan tuottajilta. Tarkoitus on saada haagalaisten ulottuville tuoreita lähi- ja luomutuotteita, markettien hintoja edullisemmin. Ostosten jakelu tapahtuu talkoovoimin, joten samalla voit tutustua naapureihin.

Mukaan piiriin ja sen sähköpostilistalle pääsee liittymällä Haagan ruokapiiriin ruokapiiri.fi -palvelussa. Piiri ei pyri tekemään voittoa, mutta perii liittymismaksun 10€ ja pantin 10€ pankkimaksujen ja mahdollisen hävikin kattamiseksi.

Ruokapiirin säännöllisin tuottaja on tällä hetkellä Mäkelän luomutila, jonka hinnasto on ladattavissa heidän verkkosivuillaan.

Ruokien jakelu on yleensä joka kuukauden ensimmäinen torstaina klo 18.30 - 19.30.

Tuotteet tilataan ruokapiiri.fi - järjestelmän kautta aina jakelua edeltävällä viikolla ja maksetaan ruokapiirin tilille laskulla, jonka saa mukaan jakelun yhteydessä. Ruokapiirin hoitaja tilittää rahat suoraan tuottajille.