Herttoniemen seurakunta

Herttoniemen seurakunnassa on neljä aluetta, Herttoniemi, Herttoniemenranta, Kulosaari ja Myllypuro. Alueilla järjestetään kaikille avointa säännöllistä viikkotoimintaa ja jumalanpalveluksia.

Jokaisella alueella on seurakuntalaisista muodostuva alueneuvosto ja oma pappi. Alueneuvostot suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa alueen toimintaa.

Herttoniemessä toimii monipuolia liikuntakerhoja. Monitoimitilan lava toimii usein näytelmien, musiikkiesitysten ja musikaalien esityspaikkana. Suurimmat seurakuntatilaisuudet pidetään Herttoniemessä.

Myllypuro on nuorten toiminnan keskus. Diakoniatyö toimii vahvasti palvellen Myllypuron alueen asukkaiden lisäksi kauempanakin asuvia avuntarvitsijoita.

Kulosaari on vahva seurakuntatyön keskus. Kirkon akustiikka toistaa seurakunnan yhteislaulua. Kirkkotaide on runsasta. Mieli rauhoittuu jo tiloissa koettavan Pyhän tunnosta.

Leposaaren kappelissa on siunaustilaisuuksien lisäksi muutamia yleisötilaisuuksia vuodessa. Leposaaren kappelin akustiikka ja arkkitehtuuri sulkevat tulijan syliinsä.

Herttoniemenranta on viihtyisä sunnuntain iltamessujen toimipaikka, musiikkikasvatuksen ja luovien kurssien toimintapaikka.

Seurakunta järjestää lasten ja ala-asteikäisten koululaisten toimintaa alueiden Tiloissamme on mahdollisuus viettää kirkollisia juhlia ja perhejuhlia.

Kirkkoherran tervehdys

Toimintaesitteet

kesa_2015.doc (doc, 3.23 Mt)