Etusivu > Seurakunnat > Herttoniemen seurakunta > Toiminta >

Hiljaisuuden toiminta

Hiljaisuuden toiminta

Retriitit

KEHOLLISUUDEN JA HILJAISUUDEN RETRIITTI 27.-29.1.2017 HEPONIEMEN HILJAISUUDEN KESKUKSESSA

Retriitissä etsimme rukouksen ja japanilaisen kehotyöskentelymenetelmän Shindon keinoin sisäistä hiljaisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Harjoituksissa yhdistyvät hengitys, liike sekä luonnollinen keskittyminen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Avainsanoja ovat rentous, luonnollisuus ja omien voimavarojen tunnistaminen. Erityisen tehokkaan Shindo-venytyksistä tekee liikkeen, hengityksen ja keskittymisen yhdistelmä sekä ohjaajan antama tuki kireitä lihaksia painellen. Käytämme myös rukoushetkissä ja messuissa kehollista rukousta sekä sisäiseen hiljaisuuteen ja keskittymiseen kutsuvia äänimaljoja. Retriitin ohjaavat pastori, shindo-ohjaaja Stina Huima (050 380 3033, stina.huima@evl.fi) ja shindo-hoitaja-kouluttaja Tiina Koivulintu (tiina@kiko.fi). Hinta 290 e, sis. täysihoidon ja ohjauksen. Lisätiedot ohjaajilta.

Ilmoittautuminen linkistä:

https://hsrkyssl.helsinginseurakuntayhtyma.fi/ilmoittautuminen/enrolmentclient/form.aspx?Key=450F7712E3F951D6274F44C4A90A0B0B

Lisätietoja:

http://www.shindo.fi ja http://www.medi-sound.fi

Hiljaisuuden päivät

HILJAISUUDEN JA KEHOLLISUUDEN ILLAT HERTTONIEMENRANNAN KAPPELILLA SYKSYLLÄ 2016

Mukaan iltoihin kannattaa varata joustavat, lämpimät vaatteet, villasukat (qigong-iltaan myös sisäliikuntatossut), viltti ja makuualusta. Kaikissa illoissa mukana myös pastori Stina Huima, jolta myös lisätietoja: stina.huima@evl.fi, p. 050 380 3033.

SU 11.9.2016 KLO 17-20, TEEMANA KIINALAISET QIGONG-TERVEYSHARJOITUKSET

Ohjaajana akupunkturisti, retriitinohjaaja Helena Hallenberg.
Kiinalaisiin qigong-terveysharjoituksiin tutustumista, rentoutumista ja
rukousta. Harjoitusten lopuksi iltatee, keskustelua ja mahdollisuus
kysyä qigongista ja akupunktiosta.

SU 30.10.2016 KLO 17-20 TEEMANA JAPANILAINEN KEHOTYÖSKENTELY SHINDO

Ohjaajaina shindo hoitaja-kouluttaja Tiina Koivulintu ja shindo-ohjaaja, pastori Stina Huima.
Illassa etsimme rukouksen ja japanilaisen kehotyöskentelymenetelmän Shindon keinoin sisäistä hiljaisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Harjoituksissa yhdistyvät hengitys, liike sekä luonnollinen keskittyminen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Avainsanoja ovat rentous, luonnollisuus ja omien voimavarojen tunnistaminen. Erityisen tehokkaan Shindo-venytyksistä tekee liikkeen, hengityksen ja keskittymisen yhdistelmä sekä ohjaajan antama tuki kireitä lihaksia painellen. Käytämme illassa sisäiseen hiljaisuuteen ja keskittymiseen kutsuvia äänimaljoja.

SU 20.11.2016 KLO 17-20 TEEMANA MINDFULNESS JA ASAHI

Ohjaajana mindfulness-ohjaaja, pastori Miia Moisio
Illan aikana tutustutaan menetelmiin sekä keskustelun että erityisesti harjoitusten kautta. Asahi on suomalaisten kehittämä terveysliikuntamuoto, jossa yhdistyvät hengitys ja helpot niska-hartia- ja selkäseudun hyvinvointia tukevat liikkeet. Mindfulness-harjoitteet tähtäävät läsnäoloon, hyväksymiseen ja omien ajatusten, tunteiden ja kehontuntemusten tiedostamiseen.

Hengellinen ohjaus ja matkakumppanuus

Herttoniemen seurakunnassa toimii hengellisen matkakumppanuuden ryhmä (suljettu ryhmä), johon otetaan myös tarvittaessa uusia jäseniä. Lisätietoja Stina Huima, p. 050 380 3033, stina.huima@evl.fi.