Etusivu > Seurakunnat > Herttoniemen seurakunta > Toiminta >

Hiljaisuuden toiminta

Hiljaisuuden toiminta

Retriitit

KEHOLLISUUDEN JA HILJAISUUDEN RETRIITTI 3.5.11.2017 HEPONIEMEN HILJAISUUDEN KESKUKSESSA

Retriitissä etsimme rukouksen ja japanilaisen kehotyöskentelymenetelmän Shindon ja Sonkyo-stretchin keinoin sisäistä hiljaisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Harjoituksissa yhdistyvät rentoutuminen, liike sekä luonnollinen keskittyminen ja hiljainen rukous harmoniseksi kokonaisuudeksi. Avainsanoja ovat hengitys, irti päästäminen ja omien voimavarojen tunnistaminen. Erityisen tehokkaan Shindo- ja Sonkyo -venytyksistä tekee rentoutumisen ja hengityksen yhdistelmä sekä ohjaajan antama tuki kireitä lihaksia painellen. Olisi ihanteellista, jos osallistujat olisivat jo ennen retriittiä hiukan tutustuneet Shindo-venyttelyyn (www.shindo.fi ). Myös rukoushetkissä ja messuissa käytämme kehollista rukousta sekä sisäiseen hiljaisuuteen ja keskittymiseen kutsuvia äänimaljoja. Retriitin ohjaavat pastori, shindo-ohjaaja Stina Huima (050 380 3033, stina.huima@evl.fi) ja shindo-hoitaja-kouluttaja, Kuratomi method -ohjaaja Tiina Koivulintu (tiina@kiko.fi). Hinta 290 e, sis. täysihoidon ja ohjauksen. Lisätiedot ohjaajilta. Järjestäjä Herttoniemen seurakunta.

Ilmoittautuminen linkistä: https://hsrkyssl.helsinginseurakuntayhtyma.fi/ilmoittautuminen/enrolmentclient/form.aspx?Key=0295B23C8B9CB5C6E191A964666E0EE1

Ilmoittautuminen on sitova. Retriitin viimeinen peruutuspäivä on 31.8.2017. Tämän jälkeen osallistumisen voi perua maksuttomasti ainoastaan lääkärintodistuksella. Muussa tapauksessa peritään Heponiemen viikonlopun täysihoidon hinta 240 e.


KEHOLLISUUDEN JA HILJAISUUDEN RETRIITTI 13.-15.4.2018 HEPONIEMEN HILJAISUUDEN KESKUKSESSA

Retriitissä etsimme rukouksen ja japanilaisen kehotyöskentelymenetelmän Shindon keinoin sisäistä hiljaisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Harjoituksissa yhdistyvät hengitys, liike sekä luonnollinen keskittyminen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Avainsanoja ovat rentous, luonnollisuus ja omien voimavarojen tunnistaminen. Erityisen tehokkaan Shindo-venytyksistä tekee liikkeen, hengityksen ja keskittymisen yhdistelmä sekä ohjaajan antama tuki kireitä lihaksia painellen. Käytämme myös rukoushetkissä ja messuissa kehollista rukousta sekä sisäiseen hiljaisuuteen ja keskittymiseen kutsuvia äänimaljoja. Retriitin ohjaavat pastori, shindo-ohjaaja Stina Huima (050 380 3033, stina.huima@evl.fi) ja shindo-hoitaja-kouluttaja Tiina Koivulintua (tiina@kiko.fi). Hinta n. 300 e, sis. täysihoidon ja ohjauksen. Hinta varmistuu, kun Heponiemi vahvistaa vuoden 2018 hintansa. Lisätiedot ohjaajilta. Järjestäjä Herttoniemen seurakunta.

Ilmoittautuminen linkistä:

https://hsrkyssl.helsinginseurakuntayhtyma.fi/ilmoittautuminen/enrolmentclient/form.aspx?Key=9AE5DD812C0D0EAAEB621AC8BAC6887B


Ilmoittautuminen on sitova. Retriitin viimeinen peruutuspäivä on 31.12.2017. Tämän jälkeen osallistumisen voi perua maksuttomasti ainoastaan lääkärintodistuksella. Muussa tapauksessa peritään Heponiemen viikonlopun täysihoidon hinta 250 e.

Lisätietoa shindosta ja äänimaljoista:

http://www.shindo.fi ja http://www.medi-sound.fi


Hiljaisuuden messut

Hengellinen ohjaus ja matkakumppanuus

Herttoniemen seurakunnassa toimii hengellisen matkakumppanuuden ryhmä (suljettu ryhmä), johon otetaan myös tarvittaessa uusia jäseniä. Lisätietoja Stina Huima, p. 050 380 3033, stina.huima@evl.fi.