Lähetys ja kansainvälinen työ

Kallion seurakunnan lähetystyön tavoitteena on lähetysinnon synnyttäminen seurakuntalaisissa. Lähetystyö on yhteistyötä, missä jokaisen panos on tärkeä. Erityisenä painopisteenä on vapaaehtoisten mukaan kutsuminen lähetystyön pariin. Lähetystyötä tehdään yhteistyössä lähetysjärjestöjen kanssa.

NIMIKKOLÄHETIT

Suomen Lähetyseura: Katri Linnasalo Papua-Uusi-Guinea, Heidi Majuri Etiopia, Katri Suhonen Botswana.

Kallion seurakunta tukee Radiolähetysjärjestö Sanansaattajat r.y:n tekemää radiolähetystyötä. Nimikkokohteena on Mongolian ainoa kristillisen perheradio WIND-FM:n taajuudella 104,5 FM.

Lähetys- ja rukouspiiri

* Lähetys- ja Jerusalem-piiri kokoontuu rukousryhmänä tiistaisin klo 16.30-17.30 Kallion kirkon yläkamarissa, paloaseman puolelta summerilla sisään. Tervetuloa 12.1.2016 klo 16.30 Kallion kirkon yläkamari! Osallistumme raamatunluku-hetkeen kirkossa klo 16.

* Lähetyksen kirkkokahvit pidetään pari kertaa lukukaudessa erikseen ilmoitettavina päivinä messun jälkeen kappelisalissa. Mukana on lähettejä tai lähetysjärjestöjen edustajia.

Lähetysrengas

Lähetysrengas on niitä varten, jotka haluavat tukea lähetystyötä esirukouksin ja taloudellisesti. Rengas kerää varoja seurakunnan omien nimikkolähettien ja -kohteiden työn hyväksi. Voit kuulua renkaaseen ilman kannatusmaksujakin. Sinä itse päätät, paljonko annat ja milloin. Antamaasi summaa ei julkaista.

Renkaan jäsenenä saat lähetystyöntekijöiden kiertokirjeitä ja muuta lähetystietoutta kotiin postitettuna. Voit liittyä renkaaseen ilmoittamalla siitä, Kallion seurakunta, Neljäs linja 18, 00530 Helsinki.


Nimikkolähettien yhteystiedot:

Kuva_lahetys.JPG (JPG, 2.61 Mt) _elementplaceholder

Papua-Uusi-Guinea: Katri Linnasalo. Suomen Lähetysseura, www.mission.fi

Etiopia: Heidi Majuri. Suomen Lähetysseura, www.mission.fi

Botswana: Katri Suhonen. Suomen Lähetysseura, www.mission.fi

Kallion seurakunnan nimikkolähettejä voi tukea suoraan tilille 101130-225358. Laita lisätietoihin nimikkolähetin nimi, jos haluat kohdentaa lahjoituksesi. Viite 9001 jaetaan kaikkien lähetystyöntekijöiden kesken tasan.

Työntekijät

Eeva-Liisa Hurmerinta
kappalainen
Kallion seurakunta
09 2340 3624, 050 3803267
etunimi.sukunimi@evl.fi

Lähetys- ja rukouspiiri tiistaisin klo 16.15 raamatunlukuhetken jälkeen. Ryhmä aloittaa 20.9. lähtien, Kallion kirkon yläkamari. Tervetuloa!


Nimikkolähetti Katri Linnasalon lähtöjuhlaa vietetään sunnuntaina 11.9. Kallion kirkossa klo 10 messun yhteydessä. Kirkkokahvilla Katri kertoo työstään Papua-Uusi-Guineassa.

Kalenteri

perjantai 20.1.2017