Nuoret aikuiset

Teatterin taikaa, Kivimessu ja Wähäväkisten juhlaveisuu kerran kuussa, kahdenkeskisiä keskusteluja, karaokeiltoja - ja keksitkö sinä vielä jotakin muuta? Tule mukaan elämään, olemaan ja keksimään uutta!


KIRKKODRAAMA NYT - NUORTEN AIKUISTEN NÄYTELMÄKURSSI

Teatteri Kalliossa tiistaisin 7.2.-4.4. klo 18–20.30.

Oletko aina halunnut kokeilla näyttelemistä, mutta hetki ei ole koskaan ollut oikea? Kiinnostaisiko sinua tehdä uudenlaista kirkkodraamaa, jossa yhdistyvät videokuva, musiikki ja monologit? Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus tulla mukaan tekemään Kallion kirkkoon joulunäytelmää, jossa joulun sanoma tuodaan estradille uudenlaisia teatteri-ilmaisun keinoja käyttäen. Aiempaa kokemusta et tarvitse, vain intoa ja esiintymisen paloa.

Ohjaajina toimivat Ari-Pekka Miettinen ja pastori Mari Mattsson. Pääsiäisnäytelmä esitetään Kallion kirkossa viikolla 15. Lisätietoja antaa pastori Mari Mattsson p. 050 380 3285 tai mari.mattsson@evl.fi.

JUMALANPALVELUKSET

Kivimessu "Leave no stone unturned."

Tule tuulettamaan ajatuksiasi ja hakemaan uusia eväitä arkeen sanan, musiikin, ehtoollisen ja yhteisöllisyyden kautta Kallion kirkkoon torstaisin klo 18. Haluaisimme nähdä sinut sekä kirkon penkissä että toteuttamassa messua. Pop up -messukuoro ja bändi kokoontuvat treenaamaan messun musiikkia kanttorin johdolla klo 17 alkaen. Mitä muuta haluaisit tehdä - tule ja tee!

Messun jälkeen iltatee Kappelisalissa.

Kiviä kääntelemässä Mari ja Tommi, joilta saa lisätietoja kuorosta, bändistä ja koko messusta! Mari p. 050 380 3285 ja Tommi p. 050 370 5532.


Wähäväkisten juhlaveisuu ja Herran Pyhä ehtoollinen

"Wähäväkisten juhlaveisuu on tarkoitettu lohduksi ja rohkaisuksi meille puutteenalaisille. Se ei ole esitys, vaan seurakunnan yhteinen yritys pukea sanoiksi ja säveliksi omia tuntojaan. Olkoon nämä laulut maan orjien itkua ja taisteluvirsiä, joita lauletaan oikeudenmukaisen Jumalan kasvojen edessä. Kuulukoon niissä helpotuksen huokaus, sillä otamme tosissamme Jumalan lupaukset. Herra on Herra, Hän vie meidät perille." - Jaakko Löytty kirjoittamastaan Wähäväkisten juhlaveisuusta.

Kallion kirkossa kerran kuukaudessa torstaisin 29.9., 27.10. ja 24.11. klo 18. Ennen messua klo 17 alkaen pidetään avoimet harjoitukset, jonne voi tulla laulamaan ja musisoimaan jo etukäteen. Lisäksi tarvitaan vapaaehtoisia keräämään kolehti, lukemaan tekstejä ja avustamaan ehtoollisella. Messun jälkeen iltatee ja jatkot Kappelisalissa.

Messu toteutetaan vapaaehtoisten, Herättäjä-Yhdistyksen ja Kallion seurakunnan yhteisvoimin. Lisätietoja Mari Mattsson, p. 050 380 3285.

Esimakua messun musiikista näet täältä .


GLOW-illat Alppilan kirkolla

Alppilan kirkon kappelisalissa kokoonnutaan kaksi kertaa kuussa viettämään afterwork-iltaa. Luvassa yhteyttä, kohtaamisia, rukousta, musiikkia, opetusta sekä illan päätteeksi yhteinen iltapala. Tervetuloa tutustumaan. Lisätietoja Petri Patronen, p. 050 575 6550.

Mikäli haluat puhua papille, ihmetellä elämää, hengähtää hetken tai olet vain utelias, niin ota rohkeasti yhteyttä nuorten aikuisten pappiin!

Mari Mattsson, p. 050 380 3285 tai mari.mattsson@evl.fi.