Etusivu > Seurakunnat > Malmin seurakunta > Toiminta >

Kansainvälisyys

Kansainvälinen työ - International Work

Jeesuksen antaman tehtävän mukaisesti kristillinen kirkko rakentaa yhteyksiä kotiovelta kaikkialle maailmaan.

Following the instructions from Jesus, the Christian church reaches out and creates contacts all over the World from it´s doorstep.

Kansainvälinen työ Malmin seurakunnassa on lähetystyötä, kansainvälistä diakoniaa, monikulttuurisuustyötä ja ystävyysseurakuntatyötä. Kansainvälisyys on vuorovaikutusta, antamista ja vastaanottamista, uuden oppimista ja dialogia kotimaassa ja ulkomailla.

International projects at the Malmi parish include missionary work, social work, multicultural interactions and fellowships with other congregations. Interactions, giving and receiving, learning new things and exercising dialogue between religions are all part of multiculturalism.


Kansainvälisyyskasvatus

Kansainvälisyyskasvatus on maailmanlaajuista yhteisvastuuta. Sen tehtävänä on avata ihmisten silmiä ja mieliä erilaisille todellisuuksille ja herättää toimimaan oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

(Ajatus Maastrichtin julistuksesta vuodelta 2002)

Global Education is an international responsibility. It aims at opening people´s eyes and minds to the realities of the World, and to bringing greater justice, equality and human rights to people´s lives.

(One thought of Maastricht declaration 2002)