Etusivu > Seurakunnat > Meilahden seurakunta >

Vapaaehtois­toiminta

Vapaaehtoistoiminta

Löydä oma paikkasi seurakunnasta!

Onko sinulla aikaa tehdä HYVÄÄ?

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Meilahden seurakunnan vapaaehtoistoimintaa koordinoi KOVA (koordinaatiovastuu) -tiimi yhdessä vapaaehtois- ja aluetoiminnan vastuuryhmän kanssa. KOVA-tiimin ja vastuuryhmän tehtävänä on kehittää koko seurakunnan vapaaehtoistoimintaa sekä rekrytoida ja kouluttaa vapaaehtoistoiminnan piirissä toimivia henkilöitä. Tehtäviänsä se hoitaa läheisessä yhteistyössä muiden vastuuryhmien ja tiimien kanssa ja sopien niiden kanssa tehtävien hoidosta tarkoituksenmukaisella tavalla.

Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään sekä tarvittaessa koulutetaan vapaaehtoistehtävään.

Kaikki tiedustelut ja ilmoittautumiset: vapaaehtoistoiminnan diakoni Lauri Anttila, p. 09 2340 4751 tai lauri.anttila@evl.fi

***

Ihmiseltä ihmiselle -asiantuntijaillat ovat osa Meilahden seurakunnan seurakuntalaisen lahjat käyttöön -toimintaa, jonka tarkoituksena on kartoittaa seurakunnan alueella asuvien eri alojen asiantuntijoiden halukkuutta antaa osamisensa kaikkien seurakuntalaisten köyttöön. Toiminnan painotuksena on tiedon jakaminen. Jos sinulla on erityisosaamista joko ammattisi tai harrastuksesi kautta ja haluat jakaa sitä muillekin voit ottaa yhteyttä diakoni Lauri Anttilaan, puh. 09 2340 4751 tai lauri.anttila@evl.fi.Voit ladata tehtäväkohtaisen esitteen tästä:

Vapaaehtoistoiminta Meilahden seurakunta 2017 (pdf, 0.75 Mt)