Mikaelin nuoret

kuva:Suvi Sievilä / Valopeitto


Tervetuloa rohkeasti tutustumaan seurakunnan toimintaan. Tarjolla tapaamisia, kursseja, liikuntaa, leirejä, isostoimintaa, tai vaikkapa Nuortenkahvila Albassa hengailua. Toiminta on monipuolista ja kutsuu mukaan sinuakin. Seurakunnassa voi pohtia yhdessä kavereiden ja työntekijöiden kanssa elämään ja kasvuun liittyviä kysymyksiä.

Lue menovinkit alla olevasta kuvasta:

Nuorisokahvila Light Cafe Alba

Mikaelinkirkolla perjantaisin kokoontuu nuoria Light Cafe Albaan. Se on auki kello 19-22. Albaan voi tulla yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Toisinaan Albassa järjestetään jännittäviä tietokilpailuja ja muuta mukavaa yhteistä puuhastelua. Albassa on myös pieni kahvila, josta voi huokeaan hintaan osta pientä purtavaa ja juotavaa. Ilta päättyy yhteiseen hartauteen. Alban iltaa pääset kirkon takaa siltaa pitkin.

Tervetuloa viettämään mukavaa perjantai-iltaa ja tutustumaan uusiin tyyppeihin vuodesta 1995 toimineessa päihteettömässä nuorten yökahvilassa. Light Cafe Alban poikkeusaikatauista ja ajankohtaisista tapahtumista löydät Facebookista: https://www.facebook.com/LightCafeAlba/

Tapaa nuorisotyönohjaajat kouluilla

Päivänavauksia torstaisin Hyl:ssä klo 8:30 ja koulupäivystyksiä torstasin ruokavälitunnilla Vesalassa ja vaihtelevasti Sakarimäen koululla. Millaista toimintaa sinä kaipaan ruokavälitunnille? Voit vinkata ideoistasi meille Instagramin kautta (@mikaelin_nuoret) käyttämällä hästägiä koulusta riippuen: #vesalansafkatauko tai #sakarinsafkatauko

Tule vaihtamaan kanssamme kuulumisia, ihmettelemään elämän isoja ja pieniä juttuja.

Mukana messuissa

Mikaelin seurakunnassa järjestetään vuosittain neljä nuorten omaa messua. Silloin veisataan nuortenveisuja ja usein messussa esiintyy myös nuortenkuoro. Voit tällöin päästä avustustehtäviin tekstinlukijaksi, kolehdinkerääjäksi tai laulamaan ja soittamaan! Ilmoittaudu vastuunkantotehtäviin nuorisotyönohjaajille ja musiikki/laulukuvoissa suoraan Mari Lammiselle (kanttori).

Kuva: Suvi Sievilä

Saapas

Merkittävä osa alueellista erityisnuorisotyötä on Palveluoperaatio Saappaan toiminta. Lisää tietoa toiminnasta löydät saappaan omilta sivuilta.

Voit pyytää erityisnuorisotyöntekijää kertomaan saapastoiminnasta tai elämän arvoihin, valintoihin, päihteisiin ja sen kaltaisiin aihepiireihin liittyvistä asioista erilaisiin alueellisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Näitä ovat mm. rippikoulutunnit, tuntivierailut kouluissa ja asukas- ja vanhempainillat.

Ota yhteyttä Juha Kasariin, jos haluat tietää lisää erityisnuorisotyöstä tai tulevasta Saapas-kurssista.

Elämän ilot ja surut
Haluatko keskustella asioistasi, jakaa huoliasi, toiveitasi, tulevaisuuttasi,pelkojasi, ilojasi? Työntekijän kanssa voit keskustella luottamuksellisesti sinua koskettavista asioista.

Ota rohkeasti yhteyttä!Sosiaalinen media:

Löydät meidät Instagramista

Löydät meidät Facebookista

Leirit

Leirielämä tarjoaa mukavan hengähdystauon arjen kiireiden keskellä. Leirillä syödään hyvin, nautitaan leiriohjelmasta, saunotaan ja pysähdytään hartauksien ja leirin teeman parissa. Seurakunnassamme järjestetään vuosittain erilaisia nuortenleirejä ja isosleirejä. Tervetuloa mukaan leireilemään kanssamme!


TULOSTA OSALLISTUJAKORTTI TÄÄLTÄ!

Leirille tarvitset mukaasi täytetyn osallistujakortin. Tutustu ennen leiriä huoltajasi kanssa myös leirisääntöihimme. Alla sama osallistujakortti kahdessa eri tiedostomuodossa:

Osallitujakortti_ja_leirisaannot.docx (docx, 0.03 Mt) Osallitujakortti_ja_leirisaannot.pdf (pdf, 0.03 Mt)

Ihmiset

Juha Kasari
Johtava nuorisotyönohjaaja
09 2340 4850
juha.kasari@evl.fi

Sasu Rauhala
Nuorisotyönohjaaja
09 2340 4855
sasu.rauhala@evl.fi

Hanna Uimonen
Nuorisotyönohjaaja
09 2340 4858
hanna.uimonen@evl.fi

Tuomas Pitkänen
Pastori, rippikoulutyö
09 2340 4836
tuomas.pitkanen@evl.fi

Paikat

Mikaelinkirkko
Emännänpolku 1
Kartta
Reittiopas