Iltapäiväkerho

Munkkiniemen seurakunta järjestää iltapäiväkerhotoimintaa 1- ja 2-luokkalaisille Munkkivuoressa ja Lehtisaaressa. Järjestettävä toiminta on perusopetuslain mukaista lakisääteistä iltapäivätoimintaa.

Kerhoaika on jokaisena koulupäivänä klo 12 – 16.30. Kerhopäiviä ovat Helsingin kaupungin koululaitoksen viralliset koulupäivät arkipäivinä. Perheille ilmoitetaan poikkeuksellisista toiminta-ajan muutoksista vähintään kuukautta ennen. Poikkeuksellisista toimintapäiviä voi olla enintään 2 lukukaudessa, esim. henkilökunnan osallistuminen koulutustilaisuuteen tai koulun juhlapäivä.

Tarjoamme päivittäin monipuolista, ohjattua tekemistä ja virkistävää vastapainoa ja tukea koulutyölle: ulkoilua, liikuntaa, askartelua, leikkimistä, musiikkia ja retkiä eri teemoihin liittyen. Lisäksi iltapäivän aikana on mahdollisuus läksyjen tekoon, vapaa-ajan viettoon kavereiden kanssa tai lepoon turvallisen aikuisen seurassa. Kristilliset arvot näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme ruokarukouksena ja kirkon muiden tilaisuuksien kunnioittamisena.

Iltapäiväkerhon kuukausimaksu sisältyy:

  • kerho-ohjauksen
  • välipalan
  • materiaalit
  • tapahtumat ja retket
  • tapaturma- ja vastuuvakuutukset

Lisätietoja Helsingin kaupungin Opetusviraston sivuilta.

Auli Etäniemi
lapsityöntekijä
ip-kerhojen vastaava
09 2340 5144
auli.etaniemi@evl.fi

Heli Ahonen
iltapäiväkerhon ohjaaja
Lehtisaaren kappeli, Papinpöydänkuja 4, 00340 Helsinki
09 2340 5104
heli.m.ahonen@evl.fi

Ida Salmi
iltapäiväkerhon ohjaaja
Lehtisaaren kappeli, Papinpöydänkuja 4, 00340 Helsinki
09 2340 5124
ida.salmi@evl.fi

Rauna Mannermaa
lastenohjaaja
Raumantie 3, 00350 Helsinki
09 2340 5134
rauna.mannermaa@evl.fi