Kouluikäiset

Munkkiniemen seurakunta pitää yhteyttä kouluikäisiin erityisesti toimimalla yhteistyössä alueensa koulujen kanssa. Pidämme kouluilla päivänavauksia ja kutsumme oppilaat ja opettajat joulu-, pääsiäis- ja kevätkirkkoihin sekä kotikirkkoretkille. Seurakunnan työntekijät vierailevat pyynnöstä luokissa ja koulujen yhteistilaisuuksissa. Alueemme koulut ovat:

- Munkkiniemen ala-aste ja Lehtisaaren koulu

- Munkkivuoren ala-aste

- Helsingin ranskalais-suomalainen koulu

- Munkkiniemen Yhteiskoulu


Kesän päiväleirit 1-3-luokkalaisille

Luontoleiri 5.-9.6.2017

päivittäin klo 9-16

Kiintopisteenä Munkkivuoren seurakuntatalo - jokaisena päivänä retkeillään lähimaastossa tai pidemmällä, mm. Mustasaaressa ja Nuuksiossa. Retkeilykokemusta ei vaadita, reipasta retkimieltä säässä kuin säässä kylläkin.

Mustisleiri 12.-16.6.2017

päivittäin klo 9-17

Päivä alkaa Munkkivuoren seurakuntatalolla, josta Mustasaareen reissataan bussilla ja veneellä. Saaressa uidaan, tutkitaan luontoa, leikitään ja pelaillaan.

Ilmoittautuminen leireille on käynnissä.

Leirimaksu 75€/viikko sisältää ohjelman, lounaat, välipalat, pääsyliput, matkat ja vakuutuksen. Se maksetaan huhtikuussa erikseen toimitettavan laskun mukaisesti. Molemmille leiriviikoille otetaan 20-25 osallistujaa. Etusijalla ovat Munkkiniemen seurakunnan alueella asuvat 1-3-luokkalaiset. Muualta tuleville ilmoitetaan huhtikuun alkuun mennessä, mahtuuko mukaan.

Leirinjohtajana toimii nuorisotyönohjaaja Hetu Saarinen. Mukana myös lastenohjaajat Rauna Mannermaa ja Ida Salmi.

Lisätietoja:

12.3. asti Auli Etäniemi, auli.etaniemi@evl.fi 050 5378981

13.3. lähtien Hetu Saarinen, hetu.saarinen@evl.fi 050 4090136