Vapaaehtoistyö

Minä olen savi; Sinä olet ruukuntekijä: tee minusta astia, niin että voin olla hyö-dyksi toisille. Minä olen lanka; Sinä olet kutoja: tee minusta kangasta, niin että voin olla hyödyksi toisille. Minä olen kivi; Sinä olet kuvanveistäjä: tee minusta veistos, niin että voin olla iloksi toisille. Minä olen huilu; puhalla Sinä minuun henkesi, niin että musiikista on toisille iloa. Minä olen luotu; Sinä olet Jeesus Kristus: tee minut uudeksi ihmiseksi, niin että voin olla hyödyksi ja iloksi. (Kotien rukouskirja)

Ottakaamme siis lahjat käyttöömme! "Palvelkaa toisiamme, kukin sillä armonlahjalla, minkä on saanut, Jumalan moninaisen armon hyvinä huoneenhaltijoina." (Piet. 4:10)

Mitä lahjoja sinä olet saanut Taivaan Isältä? Mitä niistä olisit valmis käyttämään toisten hyväksi? Ehkä sinulla on taito kuunnella lähimmäistäsi tai jospa olet saanut kutsun rukoilla toisten puolesta. Oletko haaveillut mahdollisuudesta osallistua jumalanpalveluksen toteuttamiseen vai tunnetko vetoa leivontatalkoisiin myyjäisiä varten?

Liittyvätkö Luojalta saamasi lahjat pienryhmän vetämiseen? Tai kenties sinua kiinnostaa yksinäisten vanhusten auttaminen ja tukeminen, esimerkiksi toimimalla ulkoilukaverina tai saattoapuna. Seurakunnasta löytyy monenlaisia vapaaehtoistehtäviä.

Vapaaehtoistoiminnan kirje 2 (pdf, 0.26 Mt)
Vapaaehtoistoiminnan facebook-sivut
Kirje_vapaaehtoisille_pdf.pdf (pdf, 0.18 Mt)

Suurella sydämellä Vapaaehtoiskirje_3_2016.pdf (pdf, 0.21 Mt)

Leena Leppilahti
diakonissa
Munkkiniemen seurakunta
09 2340 5138
leena.leppilahti@evl.fi