Näin tiedotamme

Haluatko kuulla meistä lisää? Olemme netissä, lehdissä ja ilmoitustauluilla. Alla tietoa tiedotuksestamme lyhyesti ja hieman pidemmin.

Lyhyesti:

Lyhyesti

Tiedotamme:

Hieman pidemmin

Internet

Netissä tiedotamme ensinnäkin kotisivuillamme . Kotisivuillamme on tapahtumakalenteri, johon lisäämme kaikki tapahtumat. Kaikki Helsingin seurakuntien tapahtumat näkyvät osoitteessa helsinginseurakunnat.fi/tapahtumat Etusivulle nostamme ajankohtaisia uutisia tulevista tapahtumista. Lisäksi on tietysti Ogelin blogi, jossa työntekijät, luottamushenkilöt ja vapaaehtoiset pääsevät ääneen.

Olemme myös Facebookissa, käy tykkäämässä: www.facebook.com/oulunkylanseurakunta.. Facebookiin jaamme ennakkotietoa tapahtumista, tunnelmapaloja paikan päältä ja muutakin mukavaa. Huumori ei ole kielletty. Profiilikuvassamme komeilee ikioma Armo-Eeromme, Oulunkylän kirkon aulan vaivaisukko, joka kerää rahaa diakoniatyölle. Armo-Eeron tai lyhennettynä AE:n ulkoinen habitus vaihtuu vuodenajan ja kirkkovuoden mukaan. Kuvassa AE vapputunnelmissa. AE:n sukulaisiin voi törmätä muissa seurakunnissa.

Lisäksi kannattaa muistaa muutamat nettisivustot, joilta löytyy tietoja myös meistä:

Mistä sinä seuraat tapahtumia, mistä haluaisit seurata meitä?

Lehdet ja muu painettu viestintä

Jokaviikkoinen ystävämme tiedotuksessa on Kirkko&kaupunki-lehti, kirkkojakaupunki.fi Siellä jokaisella Helsingin seurakunnalla on oma kohtansa, rivi-ilmoitukset, jossa kerromme toiminnastamme aina viikon verran eteenpäin.

Kaikille kirkkoon kuuluville suomenkielisille kirkon jäsenille tulee kotiin Kirkko&kaupunki joka keskiviikko. Lehden lopussa on myös menovihjeet, joissa tapahtumiamme välillä näkee.

Alla esimerkki näköislehden rivi-ilmoituksista 14.1. ilmestyvästä lehdestä:

Paikallislehdissä Käpylä-lehdessä ja Oulunkyläisessä kerromme toiminnastamme hieman vastaavanlaisin rivi-ilmoituksin. Lisäksi pappimme kirjoittavat kolumnin molempiin lehtiin.

Kirkkojemme ja paikallisten kauppojen ilmoitustauluilla on tapahtumistamme julisteita, välillä jaamme myös flyereita.

Lisäksi teemme kausiesitteitä joka keväälle, kesälle ja syksylle, ja lisäksi vielä erikseen pääsiäisestä ja joulusta. Esitteissä kerromme toiminnastamme sanoin ja kuvin. Aivan näillä näppäimillä ilmestyy uusi kevätesitteemme, jonka kuvitus on kokonaan omasta toiminnastamme!

Puuttuuko jotain? Ota yhteyttä ja kerro!

Ideoita, palautetta tiedotuksesta? Ota yhteyttä:

Soul-messun mainos kesältä 2015
Naistenpäivän flyeri syksyltä 2014