Tervetuloa Oulunkylän seurakunnan jäseneksi!

Jäseneksi voi liittyä seurakuntamme alueella asuva, muihin uskontokuntiin kuulumaton henkilö. Voit katsoa kartasta , mihin seurakuntaan kuulut, ja täyttää sähköisen lomakkeen vaikka heti täällä.

Haluan liittyä kirkkoon!

Näin se käy, jos:

Minut on kastettu ja olen käynyt rippikoulun.

  1. Täytä sähköinen liittymislomake täällä.
  2. TAI: Tulosta, täytä ja toimita paperinen liittymislomake kirkkoherranvirastoon. Lomake löytyy täältä. (Otsakkeen Kotikunta ja väestötiedot alta, aikuiselle "Ilmoitus uskonnolliseen yhdyskuntaan liittymisestä".)

Minua ei ole kastettu, en ole käynyt rippikoulua tai olen alle 18-vuotias.

  • Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään kirkkoherranvirastoomme! Olemme avoinna ma, ti, to ja pe klo 9-14 ja ke klo 13-16, p. 09 2340 5300, Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, ensimmäinen ovi vasemmalla sisäänkäynnin jälkeen. Sähköpostiosoitteemme on oulunkyla.srk @ evl.fi.

Kirkkoon liittymisen voi hoitaa myös käymällä henkilökohtaisesti kirkkoherranvirastossa tai täyttämällä sähköisen kaavakkeen täällä. Sinuun otetaan myös henkilökohtaisesti yhteyttä, jos olet sitä toivonut.

Mikäli sinua ei ole kastettu, et ole käynyt rippikoulua tai olet alle 18-vuotias, tai mikäli kanssasi liittyy kirkkoon alle 15-vuotiaita lapsia, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon, niin saat lisätietoa kirkkoonliittymisestä.

Soita meille virastoon tai tule käymään ma, ti, to ja pe klo 9-14 ja ke klo 13-16, p. 09 2340 5300, oulunkyla.srk @ evl.fi, Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, ensimmäinen ovi vasemmalla sisäänkäynnin jälkeen.

Tervetuloa Oulunkylän seurakuntaan!

Jumalan siunausta elämääsi!

Klikkaa lisätietoa:

LiityKirkkoon.fi

Miksi kuulua kirkkoon?

Liitykirkkoon.fi

Mihin kirkon rahat käytetään? Katso kirkonrahat.fi

Miten voin vaikuttaa?