Etusivu > Seurakunnat > Oulunkylän seurakunta > Toiminta >

Raamattusarja 2017

Reformaation merkkivuoden Raamattuluentosarja torstaisin Oulunkylän kirkossa

Merkkivuonna järjestämme läpi vuoden kestävän Raamattuluentosarjan. Tutkailemme Raamattua erilaisista teemoista ja ajankohtaisista näkökulmista käsin. Mukana on seurakunnan työntekijöitä ja teemoihin perehtyneitä asiantuntijoita. Sarja muodostuu itsenäisistä luennoista, joten osallistua voi kerran tai säännöllisesti. Luennot ovat avoimia ja maksuttomia.

Luennot jatkuvat syyskuussa.
Klo 18 Luento
Klo 19–19.30 Iltaehtoollinen

Seuraa Raamattusarjaa Facebookissa!


Mikä reformaatio?

Reformaationa tunnettu ajanjakso alkoi, kun Martti Luther julkaisi 95 teesiä anekaupan väärinkäytöksiä vastaan 31.10.1517. Samalla sai sysäyksen Raamatun kääntäminen kansankielelle, ja mm. suomen kirjakieli sai alkunsa. Reformaation juhlavuotta vietetään ekumeenisesti ja maailmanlaajuisesti. Pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnalla on juurensa reformaatiossa. Lisätietoa: www.reformaatio2017.fi

500 vuotta teesien julkaisemisen jälkeen vietetään maailmanlaajuista reformaation merkkivuotta. Suomessa ja ulkosuomalaisyhteisöissä merkkivuotta vietetään 31.10.2016–5.11.2017. Merkkivuotta vietetään yhteydessä Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhliin.