Rippikoulut - www.ripari.fi -

Rippikouluikäisille seurakunnan jäsenille lähetetään syyskuussa kutsu rippikouluun. Ilmoittautuminen seuraavan vuoden rippikouluihin on 2.-31.10.2017

Kevään aikana rippikouluihin sisältyy yhteisiä tapaamisia sekä osallistumista seurakunnan toimintaan. Näistä tapaamisista saat lisätietoja tammikuun Riparistartissa. Jos rippikoulun tapaamiset osuvat päällekäin harrastusesi kanssa, sovi käytännön järjestelyistä valmentajasi /harrastusohjaajasi kanssa jo hyvissä ajoin, jotta voit osallistua ainutkertaiseen rippikouluun täysipainoisesti.

Vuoden 2018 riparit löydät täältä
Perustietoa rippikoulusta

Ilmoittaudu Oulunkylän rippikouluihin tästä

ENTÄ JOS KÄYN RIPPIKOULUN MUUALLA?

Jos menet järjestön, harrastusseuran tai herätysliikkeen järjestämälle rippikoululeirille, rippikouluusi kuuluu seurakuntayhteysjakso, joka suoritetaan Oulunkylän seurakunnassa.

Tämä ei koske niitä, jotkaa käyvät riparinsa jossain toisessa Helsingin seurakunnassa.

Voit ilmoittautua seurakuntayhteysjaksolle tästä: Ilmoittaudun järjestöriparilaiseksi

RIPPIKOULUJEN MAKSUT

Oulunkylän seurakunnan leirimuotoisten rippikoulujen hinta on 140 euroa. Hintaan sisältyy bussikuljetus leirikeskukseen sekä täysihoito leirin ajan.

Vaellusrippikoulun hinta on 250 euroa. Hintaan sisältyy bussikuljetus Lappiin, täysihoito leirin ajan sekä vaellusmuonat.

Päivärippikoulu on maksuton.

Mikäli perheenne taloustilanne on vaikea ja toivotte avustusta leirimaksuun, voitte pyytää avustusta leirimaksuun seurakunnan diakonialta p. 09 2340 5318. Avustusanomukset kesän leirien osalta on jätettävä 30.4. mennessä.

ERITYISRIPPIKOULUT

Kehitysvammaisten rippikoulusta kiinnostuneet, ottakaa yhteys Helsingin seurakuntayhtymän vammaistyön pappi Heli Ojalehtoon, heli.ojalehto@evl.fi tai 050-3801060.

Lisää yhteystietoja erityisrippikouluista kirkon nettisivuilta

AIKUISRIPPIKOULU

Rippikoulun voi käydä myös aikuisena. Kirkkoon liittyminen ja kaste aikuisena edellyttää rippikoulun käymistä. Rippikoulu antaa oikeuden myös kummina toimimiseen ja avioliiton kirkolliseen vihkimiseen. Jos olet kiinnostunut aikuisrippikoulusta, ota yhteys pastori Tarja Albekogluun, p. 09 2340 4219.

Kaikissa rippikouluun liittyvissä asioissa palvelen mielelläni. Ota rohkeasti yhteyttä!

Rippikoulupappi Johanna Elo, etunimi.sukunimi@evl.fi, p. 050 3745 136

Johanna Elo
seurakuntapastori
Oulunkylän seurakunta
Teinintie 10, 00640 Helsinki
Rippikoulutyö, jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, sielunhoito
09 2340 5006
johanna.elo@evl.fi

Nuorisopastori Tapio Leinonen opettaa. Kaikki kuvat Nani Annette Photography.
Raamattua lukemassa.
Mitä piirteitä toivot ystävältä?
Nuoren seurakunnan veisukirja.