Rippikoulut - www.ripari.fi -

Oulunkylän seurakunnan ripareista saat lisätietoa mestat.fi:stä

Rippikouluikäisille seurakunnan jäsenille lähetetään syyskuussa kutsu rippikouluun. Ilmoittautuminen seuraavan vuoden rippikouluihin on lokakuun ajan.

Kevään aikana rippikouluihin sisältyy yhteisiä tapaamisia sekä osallistumista seurakunnan toimintaan. Näistä tapaamisista saat lisätietoja tammikuun Riparistartissa. Jos rippikoulun tapaamiset osuvat päällekäin harrastusesi kanssa, sovi käytännön järjestelyistä valmentajasi /harrastusohjaajasi kanssa jo hyvissä ajoin, jotta voit osallistua ainutkertaiseen rippikouluun täysipainoisesti.

ENTÄ JOS KÄYN RIPPIKOULUN MUUALLA?

Jos menet järjestön, harrastusseuran tai herätysliikkeen järjestämälle rippikoululeirille, rippikouluusi kuuluu seurakuntayhteysjakso, joka suoritetaan Oulunkylän seurakunnassa. Jos et ole vielä saanut tietoa kevään aikatauluista, ota yhteys rippikoulupappi Johanna Eloon

Tämä ei koske niitä, jotkaa käyvät riparinsa jossain toisessa Helsingin seurakunnassa.

ERITYISRIPPIKOULUT

Kehitysvammaisten rippikoulusta kiinnostuneet, ottakaa yhteys Helsingin seurakuntayhtymän vammaistyön pappi Heli Ojalehtoon, heli.ojalehto@evl.fi tai 050-3801060.

Lisää yhteystietoja erityisrippikouluista kirkon nettisivuilta

AIKUISRIPPIKOULU

Rippikoulun voi käydä myös aikuisena. Kirkkoon liittyminen ja kaste aikuisena edellyttää rippikoulun käymistä. Rippikoulu antaa oikeuden myös kummina toimimiseen ja avioliiton kirkolliseen vihkimiseen. Jos olet kiinnostunut aikuisrippikoulusta, ota yhteys pastori Tarja Albekogluun, p. 09 2340 4219.

Kaikissa rippikouluun liittyvissä asioissa palvelen mielelläni. Ota rohkeasti yhteyttä!

Rippikoulupappi Johanna Elo, etunimi.sukunimi@evl.fi, p. 050 3745 136

Johanna Elo
seurakuntapastori
Oulunkylän seurakunta
Teinintie 10, 00640 Helsinki
Rippikoulutyö, jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset, sielunhoito
09 2340 5006
johanna.elo@evl.fi

Nuorisopastori Tapio Leinonen opettaa. Kaikki kuvat Nani Annette Photography.
Raamattua lukemassa.
Mitä piirteitä toivot ystävältä?
Nuoren seurakunnan veisukirja.