Näin me toimimme - Hallinto

Paavalin seurakunnan päivittäistä toimintaa pyörittävät työntekijät ja vapaaehtoiset. Kirkkoherra johtaa tätä toimintaa. Taustalla toimii seurakuntaneuvosto, joka luo puitteet ja edellytykset seurakunnan toiminnalle.

Seurakuntaneuvosto

Seurakuntaneuvosto on paikallisen Paavalin seurakunnan toiminnasta vastaava hallintoelin. Seurakuntaneuvosto valmistelee seurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelman sekä vastaa sen toteutumisesta.

Paavalin seurakuntaneuvostossa on 14 vaaleilla valittua jäsentä. Puheenjohtajana toimii kirkkoherra Kari Kanala ja sihteerinä seurakuntasihteeri Tarja Aaltonen. Nykyisen seurakuntaneuvoston toimikausi on 2015−2018.

Seurakuntaneuvoston jäsenet eli luottamushenkilöt 2015−2018

Yhteinen kirkkovaltuusto

Helsingin seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto päättää kaikkia Helsingin seurakuntia koskevista asioista. Se muuan muassa hyväksyy seurakuntien toiminta- ja taloussuunnitelmat. Paavalin seurakunnalla on neljä edustajaa yhteisessä kirkkovaltuustossa.

Luottamushenkilöt yhteisessä kirkkovaltuustossa ovat Tarja Kantola, Johanna Nuorteva, Matteus Pentti ja Eeva Vallisaari.

Seurakuntaneuvoston pöytäkirjat

Pöytäkirjat vuodesta 2016 eteenpäin avautuvat tästä.