Etusivu > Seurakunnat > Paavalin seurakunta >

Toimintaa sinulle

Tule mukaan ja koe seurakunnan yhteys!

Paavalin seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa kaikenikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille. Seurakuntana haluamme olla läsnä ihmisten elämässä niin juhlassa kuin myös arkena. Klikkaa otsikoita ja tutustu tarkemmin seurakuntamme toimintaan.

Lapset ja perheet

Lapsille ja perheille on tarjolla monenlaista toimintaa sekä arkena että sunnuntaina: pyhäkouluja, erilaisia perhe- ja päiväkerhoja, muskareita, vauva- ja tenavakirkkoja sekä lapsiperheille suunnattuja tapahtumia.

Junnut (alakouluikäiset)

Juniorityö on suunnattu alakoululaisille. Toimintaan kuuluu kerhoja, retkiä ja leirejä sekä kohderyhmälle suunnattuja messuja kuin myös yhteistyötä alueen koulujen kanssa.

Rippikoulu

Rippikoulussa saa yhdessä toisten kanssa kysellä, etsiä, epäillä ja löytää. Siellä puhutaan elämästä, uskosta ja Jumalasta. Se on tärkeä osa nuorten elämää, sillä yli 80 %:a 15-vuotiaasta käy rippikoulun. Rippikoulu kestää puoli vuotta ja siihen kuuluu leiri- tai kaupunkirippikoulujakson lisäksi seurakuntaan tutustumista ja tapaamisia oman ryhmän kanssa.

Nuoret

Nuorteniltoja on Paavalinkirkolla nuorteila TOIVOLAssa sekä Keulassa. Nuoret voivat toimia koulutuksen jälkeen alakoululaisten kerhojen ohjaajina sekä osallistua isostoimintaan. Lisätietoa Instagramista, SnapChatistä ja Twitteristä @uskotoivorento.

Nuoret aikuiset

Helsingin seurakunnissa on tarjolla paljon monenlaista toimintaa nuorille aikuisille. Tutustu tarkemmin Usko toivo rakkaus -nettisivuilla (uskotoivorakkaus.fi) voit tutustua tarjotaan tarkemmin. Paavalin seurakunnassa nuoria aikuisia osallistuu messuihin, Snadi PaavaliMessuun, vapaaehtoistoimintaan sekä erilaisiin aikuisten ryhmiin ja tapahtumiin. Tule rohkeasti mukaan!

Rukous- ja raamattupiiri

Paavalin seurakunnan toimintaan kuuluvat myös rukouspiiri, raamattupiiri ja päiväpiiri sekä kasvuryhmä, jossa käytetään kirjallisuusterapeuttisia menetelmiä. Rukous- ja raamattupiirit on tarkoitettu kaikille, ikään tai mihinkään muuhunkaan katsomatta.

Diakonia auttaa ja tukee

Diakoniatyö antaa tukea eri-ikäisille, joiden elämäntilanne on vaikea ja jotka tarvitsevat apua arjessa selviytymiseen sekä järjestää retkiä, leirejä ja ryhmätoimintaa. Voit tulla myös itse toimimaan diakoniatyössä.

Vapaaehtoisia tarvitaan aina

Vapaaehtoistoiminnan kautta voit löytää mielekkään tavan toteuttaa rakkauden kaksoiskäskyä. Paavalin seurakunta tarvitsee vapaaehtoisia toimijoita moniin erilaisiin tehtäviin: pieniin ja isoihin, pitkäjänteisiin ja lyhytkestoisiin. Vapaaehtoistoiminta tarjoaa mahdollisuuden tulla mukaan seurakunnan toimintaan, elää seurakuntayhteyttä todeksi ja kasvaa hengellisesti. Vapaaehtoisuus on yhteyttä ja ystävyyttä.

Musiikki

Paavalin seurakunnassa toimii useita kuoroja, joista kuoroharrastaja voi valita mieleisensä ja tasoonsa sopivimman. Tarkempaa tietoa kuorotoiminnasta löydät kuorotoiminnan sivulta.

Lähetystyö

Lähetystyö on ilosanomasta kertomista sanoin ja teoin meillä ja muualla ja näin toteuttaa Kristuksen kirkolleen antamaa lähetystehtävää. Työtä tehdään rukoillen, osallistumalla seurakunnan jumalanpalvelukseen ja tukemalla seurakunnan ja lähetysjärjestöjen yhteisiä nimikkokohteita.