Etusivu > Seurakunnat > Paavalin seurakunta > Toimintaa sinulle >

Juniorityö (7-14-vuotiaat)

Juniorityö

Juniorityö on alakoululaisille ja heidän perheilleen suunnattua toimintaa, ja se pitää sisällään kerho-, retki- ja leiritoimintaa sekä yhteistyötä alueen koulujen kanssa.

Toiminnasta tiedotetaan tämän sivun kautta sekä kauden alussa koulujen kautta jaettavalla mainoksella. Halutessasi voit pyytää kausiesitteen sähköpostiosoitteeseen pyytämällä sen Ann-Marielta.Junnucafét

JunnuCafé on kaikkien alakouluikäisten oma ilta tiistaisin Paavalinkirkolla. JunnuCafessa yhdessä tekemistä sekä lämmin ateria.

Noin kerran kuukaudessa perjantaina on JunnuCafe Extra, joka suunnitellaan yhdessä saman viikon JunnuCafessa.

Lue lisää..

Kerhot
Tänä syksynä alakoululaisten kerhoja järjestetään loka-marraskuussa Keulassa ja Paavalinkirkolla.

Lue lisää...

Kerhonohjaajat


Kerhonohjaajat ovat seurakuntamme kokeneita nuoria tai aikuisia, jotka ovat käyneet kerhonohjaajakoulutuksen. Koulutuksia järjestetään kaksi kertaa vuodessa ja koulutukseen pääsevät kaikki halukkaat rippikoulun käyneet nuoret.

Leirit ja retket

Vuoden aikana järjestetään yön yli leirejä sekä omalla porukalla, että yhdessä toisten seurakuntien kanssa. Lisäksi koululaisten loma-ajoilla on päiväleiritoimintaa.

Lue lisää >>

Tapahtumat

Kouluyhteistyö

Paavalin seurakunta tekee yhteistyötä Vallilan koulun ja Arabian peruskoulun kanssa.

Jokaiselle luokka-asteelle on ohjelmaa joko Paavalinkirkolla tai koulun tiloissa.

Koululaiset käyvän kirkossa joulun aikaan ja keväällä. Vallilan koulussa on päivänavaus joka toinen viikko, Arabian peruskoulussa on koululaishartaus 1-2 kertaa kaudessa.

Iltapäiväkerho

Paavalin seurakunta järjestää ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille iltapäiväkerhotoimintaa. Lapset voivat viettää kerhossa turvallisesti kodinomaista iltapäivää monimuotoisen ja laadukkaan toiminnan parissa. Haluamme tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Korostamme vuorovaikutustaitojen ja leikin merkitystä. Toiminta sisältää sisä- ja ulkoleikkejä, pelejä, askartelua ja retkeilyä lähiympäristöön. Toiminnan lähtökohtana on, että jokainen lapsi on ainutlaatuinen ja tärkeä!

Vallilan koululaisille tarkoitettu kerho toimii Paavalinkirkolla. Arabian koululaisille tarkoitettu kerho on seurakuntakoti Keulassa, koulun vieressä.

Yhteistyötahot

Teemme aktiivisesti yhteistyötä myös alueen muiden toimijoiden kanssa.

Seurakunnan tiloissa toimii Paavalin musiikkikoulu, joka antaa musiikin perusopetusta lapsille ja nuorille. Lisätietoja www.paavalinmusiikkikoulu.fi

YhteystiedotAnn-Marie Ahlsten
nuorisotyönohjaaja
050 375 8604
ann-marie.ahlsten@evl.fi

Koululaisten iltapäiväkerhot:

Mona Juntunen
perhetyönohjaaja
iltapäiväkerhot 09 2340 5462

Auli Savolainen-Kykyri
lastenohjaaja
Keulan iltapäiväkerho 09 2340 5013

Maija Raumanen
lastenohjaaja
Keulan iltapäiväkerho 09 2340 5019

Juha Väänänen
lastenohjaaja
Paavalinkirkon iltapäiväkerho 09 2340 5461