Musiikki – säännöllinen toiminta

Kamarikuoro Cantiamo pitää harjoituksiaan Roihuvuoren kirkossa kanttori Hannele Filppulan johdolla maanantaisin klo 18.30, alk. 4.9.
Chorus Marinus on Laajasalon kirkkokuoro, jonka harjoitukset pidetään Päivi Niva-Vilkon johdolla tiistaisin klo 18.30, alk. 5.9.
Sanan ja rukouksen illoissa esiintyvä Ylistyskuoro harjoittelee Laajasalon kirkossa maanantaisin klo 18.30.
Tiistaisin klo 13 Laajasalon kirkossa laulaa eläkeläiskuoro Laulunystävät, alk. 5.9.

Roihuvuoren seurakunnan aikuiskuorot esiintyvät messuissa ja seurakunnan tilaisuuksissa. Kamarikuoro Cantiamo ja Chorus Marinus ovat pitäneet useita konsertteja sekä yhdessä että erikseen.


Lapsi- ja nuorisokuoro Sonóruksen 6–16-vuotiaat kuorolaiset harjoittelevat Roihuvuoren kirkon kappelissa maanantaisin klo 16, alk. 4.9. Molemmat kuorot sopivat laulamisesta innostuneille tytöille ja pojille.

Ennen kuoron alkua klo 15.45 on tarjolla pientä välipalaa.

Kuoroa johtaa Hannele Filppula.

Variksen laulukoulu
Variksen laulukoulu Laajasalon kirkolla keskiviikkoisin klo 18, alk. 6.9.

Laulukoulu on alkanut syyskuussa 2015. Nuotinluvun oppiminen pohjautuu systemaattiseen etenemiseen. Myöhemmin mukaan tulevilta toivotaan joko entistä pohjaa relatiiviseen solmisaatioon ja/tai kykyä itseopiskeluun.

Laulattajana on Itä-Helsingin musiikkikoulun säveltapailun opettaja/rehtori/eläkeläinen, Heikki Varis. Kts. lisää

Roihuvuoren Laulukoulu
Roihuvuoren kirkolla pidettävä viiden illan mittainen Laulukoulu järjestettiin ensimmäisen kerran elokuussa 1988. Suositut äänenkäytön ja laulutekniikan opinnot keräävät vuosittain mukaan joukon innokkaita laulukoululaisia. Opetus tapahtuu ryhmässä kanttori ja diplomilaulaja Hannele Filppulan johdolla.

Laulukoulu on maksuton, eikä sinne tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Syksyn 2017 Laulukoulu järjestetään ma-ke 21.–23.8. ja ma-ti 28.–29.8. klo 18.30–21.