Yhteinen missio

Lähetystyö on kirkon perustehtävä. Jeesus kehotti viemään ilosanomaa kaikille. Paikallisseurakunta kertoo Jumalan rakkaudesta omalla alueellaan asuville ja osallistuu lähetys- ja avustustyöhön eri puolilla maailmaa.

Roihuvuoren seurakunnan nimikkolähettejä ovat Laura ja Jukka Kääriäinen, jotka toimivat teologisessa koulutuksessa ja maahanmuuttajatyössä Taiwanilla, sekä Upu ja Jan-Erik Leppänen, jotka työskentelevät Hongkongissa koordinaattori- ja tiedotustehtävissä. Heidän rukouskirjeensä voi tilata ilmaiseksi Suomen Lähetysseurasta, p. (09) 12971. Voit myös liittyä heidän ystävärenkaaseensa ja tukea heidän työtään haluamallasi summalla. Lisätietoa Lähetysseuran työstä saat osoitteesta www.suomenlahetysseura.fi

Roihuvuoren seurakunta tukee Intiassa tehtävää radiolähetystyötä medialähetysjärjestö Sanansaattajien kautta. Laajasalossa kokoontuu radiolähetystyön lähetyspiiri, mutta voit tilata esitteitä tai ilmoittautua tukijaksi myös soittamalla Sanansaattajiin p. (019) 457 7700. Lisätietoa osoitteessa www.sansa.fi.

Lähetystyöhön Siperiaan ovat lähteneet seurakuntamme jäsenet Anu ja Petteri Mannermaa Wycliffe Raamatunkääntäjien kautta syksyllä 2016.


Toimintaa lähetystyön hyväksi

Roihuvuoren seurakunnassa vietetään pari kertaa vuodessa lähetyspyhää ja valmistetaan lounasta lähetystyön hyväksi. Seurakunnan lähetyspiirit pitävät myyjäisiä lähetystyön tukemiseen.Samoin Roihuvuoressa ja Laajasalossa kokoontuvat lähetyspiirit tukevat Suomen Lähetysseuran työtä.

Seurakunnassamme on kolme aktiivista lähetyspiiriä:

  • Roihuvuoren kirkon lähetyspiiri kerran kuukaudessa tiistaina klo 13. Lähetyspiirissä pidetään hartaus ja keskustellaan yhdessä lähetystyöstä ja siihen liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Keskustelu on vapaamuotoista yhdessäoloa.
  • Laajasalon kirkolla kokoontuu Radiolähetyspiiri, jolla tuetaan radiolähetystyötä sekä Suomen Lähetysseuran piiri. Molemmat piirit kokoontuvat kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13, mutta eri viikkoina.


Lue oheisista linkeistä nimikkolähettien kuulumisia:


Kääriäisten perhe:

Kaariainen_2016-2.pdf (pdf, 1.13 Mt)

Kaariainen_2016-3.pdf (pdf, 0.7 Mt)

Leppästen perhe:

Leppanen_2016-2.pdf (pdf, 0.53 Mt)

Leppanen_2016-3.pdf (pdf, 0.98 Mt)

Kuvat:Suomen Lähetysseura

Lähetystyön tiedustelut:

Anja Nurminen

09 2340 5736, 050 409 3036
anja.nurminen@evl.fi