Nuorisotyö

Helsingin tuomiokirkkoseurakunta on keskittänyt rippikoulun jälkeisen nuorisotyönsä Agricolan kirkolle.

Mikael Agricolan kirkko tarjoaa monipuoliset tilat Pyhän kokemiseen. Tervetuloa nuorteniltoihin, joita vietetään Agricolan kirkon 2. kerroksen tiloissa urkuparven takana. Keväisin ja syksyisin ohjelmassa on keskiviikkosin klo 17-19 Flow ~ Nuorten avoimet ovet ja torstaisin klo 17-20 Go! ~ Nuorten ilta.

Nuorteniltoihin pääset Agricolan kirkon pääaulasta (sisäpihan puoleinen ulko-ovi, ja kun sisällä nouset sisäpihan puoleiset rappuset ylös). Alaovet on lukittu, mutta ulko-ovessa on illasta vastaavan henkilön numero, johon voit soittaa, niin pääset sisälle.

Muita tapahtumia ja SeKo-koulutusta (isoset, kerhonohjaajat, nuorisotilan vapaaehtoiset, messutalkoolaiset) pidetään Agricolan kryptassa.

Kesällä nuoret valloittavat Agricolan kirkon sisäpihaa.

Katso tarkemmat tiedot päivämääristä ja toiminnasta:
Stadin Lion Wings - viikkoiset päivitykset
Mestat.fi - Nuoriso- ja rippikoulutyön nettisivut

Yhteystiedot

Anju Lahtinen
nuorisotyönohjaaja
09 23406141, 050 380 1120
anju.lahtinen@evl.fi

----------

Toimintaa lapsille ja nuorille (pdf, 0.38 Mt)

----------

Agricolamessua vietetään joka keskiviikko kl0 19 (paitsi kesällä)

Agricolamessu on virtaviivaistettu luterilainen messu Helsingin Punavuoressa. Messussa yhdistyvät tämän päivän kulttuuri ja vahva usko Raamatun sanaan. Agricolamessu kokoaa yhteen keskiviikkoisin Tehtaankadulle joukon varsin erilaisia ja erilaisista taustoista olevia ihmisiä; uskovia sekä myös etsijöitä.

Agricolamessua johtaa pappi Henrik Wikström tiimeineen. Wikström on entinen syrjäytynyt nuori, joka tuli uskoon vuonna 1992 ja sai elämälleen uuden suunnan. Wikström on tunnettu vahvasti kantaaottavasta tyylistään ja rohkeudesta puhua vaikeistakin aiheista.

Agricolamessun ovet ovat auki jokaiselle, joka etsii ja haluaa löytää. Jeesus pelastaa, parantaa ja antaa yltäkylläisen elämän.

Lue lisää: www.agricolamessu.fi, www.facebook.com/agricolamessu

Kysy lisää: Agricolan toiminnanjohtaja, pastori Henrik Wikström, 050 439 0081