Tule harrastamaan musiikkia seurakuntaan!

Vartsikassa voit harrastaa musiikkia esimerkiksi laulamalla kuorossa tai yhteislauluporukassa!

Bänditoiminta

Nuorten bändi harjoittelee keskiviikkoiltaisin Vartiokylän kirkolla. Jos haluat hioa soittotaitojasi tai oppia soittamaan uutta bändisoitinta, ota yhteyttä kanttori Hannaan (hanna.kakkonen@evl.fi)!

Lapsikuoro Kristallit

aloittaa syyskautensa keskiviikkona 6.9. klo 15. Kuoroon ovat tervetulleita uudet ja vanhat laulajat; lapsikuoro on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille, eikä siihen tarvitse ilmoittautua erikseen, tule vain paikalle! Kuoro esiintyy muutaman kerran vuodessa seurakunnan tilaisuuksissa ja harjoittelee siis Vartiokylän kirkolla keskiviikkoisin klo 15-16 Hanna Kakkosen johdolla.

Cantus Novus

Puotilan kappelissa keskiviikkoisin klo 18-20, alkaen 6.9. Kuoro on 10 hengen kamarikuoro, joka laulaa 4- ja 5-äänistä klassista kirkkomusiikkia laajasti eri aikakausilta. Syksyllä 2017 laulamme paljon muun muassa keskiajan ja renessanssiajan kuoromusiikkia. Tervetuloa uudet laulajat kaikkiin stemmoihin! Lisätietoja saa kuoroa luotsaavalta kanttorilta Taru Hämäläiseltä p. 09-2340 6440 tai taru.hamalainen@evl.fi.

Itä-Sointu

Vartiokylän kirkolla torstaisin klo 18-20, alkaen 14.9. Itä-Sointu on 20 kaikenikäisen laulajan kirkkokuoro, joka laulaa 3- ja 4-äänistä hengellistä musiikkia kevyestä klassiseen. Syksyllä 2017 laulamme muun muassa moniäänisesti lisävihkon lauluja, negrospirituaaleja sekä gregoriaanisia lauluja reformaation juhlavuoden hengessä. Tervetuloa uudet laulajat kaikkiin stemmoihin, etenkin mieslaulajat, teitä toivomme lisää iloiseen joukkoomme! Lisätietoja kuoroa luotsaavalta kanttori Taru Hämäläiseltä p. 09-2340 6440 tai taru.hamalainen@evl.fi.

Laulut soikoon!

Yhteislaulua Vartiokylän kirkossa keskiviikkoisin klo 13-14 Kirsi Mustosen johdolla, alkaen 6.9. Yhteislauluryhmä tutustuu tulevan sunnuntain messun virsiin, laulaa vanhoja koululauluja ja muitakin lauluja. Teemme vierailuja mm. Puotilan palvelutaloon syksyllä ja jouluna, avustamme messuissa. Ei koelaulua. Saa tulla vain kuuntelemaan. Kaikki osallistuminen on vapaaehtoista. Lisätietoja kanttori Taru Hämäläiseltä ja Hanna Kakkoselta.


Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan laulamaan! Kuoroista saat lisäinfoa kuorot -alasivulta ja kanttoreilta.

Yhteystiedot

Hanna Kakkonen
kanttori (lapsi- ja nuorisotyö)
hanna.kakkonen@evl.fi
(09) 2340 6441

Taru Hämäläinen
kanttori (aikuistyö, kuorot ja konsertit) taru.hamalainen@evl.fi
(09) 2340 6440

Katri Vanhamäki
kanttori (virkavapaalla)