Kouluikäiset

Kerhoja, leirejä, tapahtumia ja läsnäolemista kouluissa ja alueella - sitä on meidän kouluikäisten toiminta!


Kerhot

Kerhotoiminta muodostaa alakouluikäisten viikkotoiminnan rungon. Kerhot on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille. Kerhoja on paljon eri kokoisia ja eri tyyppisiä. Silti kaikilla kerhoilla on kuitenkin myös yhteisiä tavoitteita. Kerhossa kehitetään sosiaalisia taitoja, opitaan uusia asioita, tutustutaan uusiin ihmisiin, pidetään hauskaa ja kasvetaan seurakunnan yhteydessä. Kerhoryhmiä ohjaavat seurakuntamme nuoret ja aikuiset kerhonohjaajat.


Syksyn osalta kerhot päättyvät marraskuun lopussa. Keväällä kerhot alkavat viikolla 3 eli 15.1. alkaen.
Kerhoihin tulee ilmoittautua etukäteen järjestelmässämme. Osa kerhoista jatkaa keväällä, osa kerhoista loppuu syksyyn ja osan aika saattaa hieman muuttua. Keväällä alkaviin ja jatkaviin kerhoihin saattaa tulla vapaita paikkoja. Vapautuville paikoille on mahdollista ilmoittautua 8.1. alkaen.

Poikkeuksena ilmoittautumisiin:
Lapsikuoro Kristalleihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, voit vain tulla paikalle.
Kristalleista saat lisätietoa Hanna-kanttoriltamme.

Leirit

Leireillä askarrellaan, ulkoillaan ja touhutaan yhdessä. Lisäksi hiljennytään hartaushetkiin, saunotaan ja tutustutaan muihin. Leireillä on mukana seurakunnan työntekijöitä sekä vapaaehtoisia nuoria isosina. Leireille ilmoittaudutaan etukäteen muutamaa viikkoa ennen leiriä tällä sivulla.


VIIKONLOPPULEIRI KORPIRAUHASSA 1.-3.12.

Koululaisten oma takuuhauska viikonloppu Korpirauhan leirikeskuksessa Siuntiossa! Ohjelmassa jouluista askartelua, ulkoilua, hyvää ruokaa ja uusia kavereita.

Leirille mennään tilausbussilla, joka lähtee ja palaa Vartiokylän kirkolle. Leiri päättyy kirkolla klo 11 alkavaan yhteiseen adventtisunnuntain perhemessuun, johon on leiriläisen koko perhe tervetullut mukaan.

Leirin hinta on 40€/osallistuja ja lasku lähetetään leirin jälkeen postitse.Retket ja tapahtumat

Kerhonohjaajaksi?

Riparin käynyt nuori tai aikuinen, olisitko kiinnostunut ohjaamaan kerhoryhmää tai vaikka lyhytkestoista kouluikäisten kurssia seurakunnassamme?
Ota yhteyttä Emiliaan.

Lisätietietoja

Emilia Perkiö

Nuorisotyönohjaaja 050 380 2037/ emilia.perkio@evl.fi

Karoliina Vidgrén

Rippikoulu-, varhaisnuoriso- ja nuorisotyön pastori 050 337 9542/ karoliina.vidgren@evl.fi