Kouluikäiset

Kerhoja, leirejä, tapahtumia ja läsnäolemista kouluissa ja alueella - sitä on meidän kouluikäisten toiminta!

Kerhot

Vartiokylän seurakunnan alakouluikäisten kerhot

Kerhotoiminta muodostaa alakouluikäisten viikkotoiminnan rungon. Kerhot on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille. Kerhoja on paljon eri kokoisia ja eri tyyppisiä, silti kaikilla kerhoilla on kuitenkin myös yhteisiä tavoitteita. Kerhossa kehitetään sosiaalisia taitoja, opitaan uusia asioita, tutustutaan uusiin ihmisiin, pidetään hauskaa ja kasvetaan seurakunnan yhteydessä. Kerhoryhmiä ohjaavat seurakuntamme nuoret ja aikuiset kerhonohjaajat.Kaikkiin kerhoihin tulee ilmoittautua etukäteen ja kerhoihin otetaan 10-15 kerholaista kerhosta riippuen.

Poikkeuksena ilmoittautumisiin:
Lapsikuoro Kristalleihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, voit vain tulla paikalle.
Kristalleista saat lisätietoa Hanna-kanttoriltamme.

Ilmoittautuminen ja lista kerhoista tästä linkistä.
Huomioithan vielä vahvistaa ilmoittautumisen "ILMOITTAUDU"-painikkeella tarkistettuasi antamasi tiedot, jotta ilmoittautuminen tulee perille!

Leirit

Leireillä askarrellaan, ulkoillaan ja touhutaan yhdessä. Lisäksi hiljennytään hartaushetkiin, saunotaan ja tutustutaan muihin. Leireillä on mukana seurakunnan työntekijöitä sekä vapaaehtoisia nuoria isosina. Leireille ilmoittaudutaan etukäteen muutamaa viikkoa ennen leiriä tällä sivulla.

SYYSLOMALEIRIT

Syyslomalla järjestämme kaksi leiriä koululaisille yhdessä Herttoniemen ja Mikaelin seurakuntien kanssa. Molemmilla leireillä on ohjelmassamme ulkoilua, askartelua, yhdessäoloa, saunomista kala-teeman ympärillä! Ilmoittautuminen leireille 29.9. asti.MA 16. - TI 17.10. 1.-2.-LUOKKALAISILLE
Lähtö maanantaiaamuna ja paluu tiistaina iltapäivällä. Hyvä tapa pienelle koululaiselle tutustua leirielämään ja viettää yksi yö pois kotoa turvallisesti ohjaajien ja vapaaehtoisten isosten kanssa - unohtamassa tutustumista uusiin kavereihin. Hinta 20 €/lapsi.
Ilmoittauminen TÄSTÄ LINKISTÄ


KE 18.- PE 20.10. 3.-6.-LUOKKALAISILLE
Lähtö leirille keskiviikkoaamuna ja paluu perjantaina iltapäivästä. Hauskoja syyspäiviä luvassa perinteisellä leiriohjelmalla sisällä ja ulkona yhdessä touhuten!
Hinta 40 €/lapsi.
Ilmoittautuminen TÄSTÄ LINKISTÄ


VINKKI PIENTEN KOULULAISTEN PERHEILLE!
Alueemme 1.-2.-luokkalaisille järjestetään ohjattua toimintaa koko syyslomaviikon: maanantaista tiistaihin koululainen voi osallistua leirille ja keskiviikosta perjantaihin järjestettävälle päiväleirille, josta löydät lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet avaamalla tämän tiedoston: syysloman_paivaleiri_2017.pdf (pdf, 0.69 Mt)


VIIKONLOPPULEIRI 1.-3.12.

Seuraava viikonloppuleiri järjestetään joulukuun alussa Korpirauhassa. Luvassa jälleen taatusti hauskaa leiriohjelmaa, uusia kavereita ja ihania isosia!
Lisätiedot leiristä sekä ilmoittautuminen 30.10.-15.11. tällä sivulla.Retket ja tapahtumat

Äitien ja lasten valokuvausseikkailu Uutelaan sunnuntaina 1.10.

Seikkailemme Uutelan luontopolulla tehden pieniä valokuvaustehtäviä. Valokuvausvälineeksi käy mikä vain kännykästä järjestelmäkameraan. Aluksi lyhyt opastus valokuvauksen saloihin ja lopuksi yhteinen nuotiohetki.
Tapaamme Uutelassa klo 14 ja seikkailu kestää n. kaksi tuntia. Tarkempia tietoja retkikirjeessä. Retki järjestetään yhdessä Mikaelin seurakunnan kanssa.
Ilmoittautuminen 29.9. asti TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kerhonohjaajaksi?

Riparin käynyt nuori tai aikuinen, olisitko kiinnostunut ohjaamaan kerhoryhmää tai vaikka lyhytkestoista kouluikäisten kurssia seurakunnassamme?
Ota yhteyttä Emiliaan.

Lisätietietoja

Emilia Perkiö

Nuorisotyönohjaaja 050 380 2037/ emilia.perkio@evl.fi

Karoliina Vidgrén

Rippikoulu-, varhaisnuoriso- ja nuorisotyön pastori 050 337 9542/ karoliina.vidgren@evl.fi