Kouluikäiset

Kerhot

Vartiokylän seurakunnan alakouluikäisten kerhot

Kerhotoiminta muodostaa alakouluikäisten viikkotoiminnan rungon. Kerhot on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille ja pojille. Kerhoja on paljon eri kokoisia ja eri tyyppisiä, silti kaikilla kerhoilla on kuitenkin myös yhteisiä tavoitteita. Kerhossa kehitetään sosiaalisia taitoja, opitaan uusia asioita, tutustutaan uusiin ihmisiin, pidetään hauskaa ja kasvetaan seurakunnan yhteydessä. Kerhoryhmiä ohjaavat seurakuntamme nuoret ja aikuiset kerhonohjaajat.

Perjantain Vanhempi-lapsi - sählyyn ja keskiviikon lapsikuoroon ei ole erikseen ilmoittautumista, vaan voit vain saapua paikalle. Vanhempi - lapsi sählyyn osallistutaan vanhemman tai muun tutun aikuisen kanssa.

Syksyllä kerhot alkavat elo-syyskuun vaihteessa. Tarkemmat tiedot syksyllä alkavista kerhoista ja ilmoittautuminen kerhoihin alkaa koulujen alettua tällä sivulla.


Retket, leirit ja muut tapahtumat

Tunnelmia Talvileiriltä helmikuulta 2017


Leireillä askarrellaan, ulkoillaan ja touhutaan yhdessä. Lisäksi hiljennytään hartaushetkiin, saunotaan ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Leireille ilmoittaudutaan etukäteen muutamaa viikkoa ennen leiriviikonloppua seurakunnan nettisivujen kautta.

Seuraava kouluikäisten viikonloppuleiri järjestetään loppusyksystä 2017.Kerhonohjaajaksi

Riparin käynyt nuori tai aikuinen, olisitko kiinnostunut ohjaamaan kerhoryhmää tai vaikka lyhytkestoista kouluikäisten kurssia seurakunnassamme?
Ota yhteyttä Emiliaan.Lisätietietoja

Emilia Perkiö
Nuorisotyönohjaaja 050 380 2037/ emilia.perkio@evl.fi

Karoliina Vidgrén

Rippikoulu-, varhaisnuoriso- ja nuorisotyön pastori 050 337 9542/ karoliina.vidgren@evl.fi