Etusivu > Seurakunnat > Vuosaaren seurakunta >

Tervetuloa seurakuntaan

Tervetuloa Vuosaaren seurakuntaan

Olet lämpimästi tervetullut seurakuntaamme. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Sinä olet Jumalalle hyvin erityinen!

"Tervetuloa Vuosaaren seurakuntaan" toivottaa kirkkoherra Jussi Mäkelä

Vuosaaresta löytyy tuhansia toteutuneita unelmia ja valtava määrä toivoa, mutta myös tuhansia särkyneitä haaveita ja aivan liian paljon toivottomuutta. Seurakunnan yksi tehtävä on tuoda toivoa kaikille ihmisille.

Me Vuosaaren seurakunnassa elämme toivossa, ja haluamme sitä tuoda vuosaarelaisille. Me emme pysty antamaan toivoa toivottomalle, mutta me voimme olla kertomassa siitä, mistä me olemme löytäneet elävän toivon – lujan perustan omalle elämällemme. Tätä me Vuosaaren seurakunnassa toteutamme kaikessa toiminnassamme.

Vanha suomalainen sanonta sanoo, että "toivossa on hyvä elää". Minä uskon näin, sillä toivo tuo rauhan rauhattomuuteen ja ilon surujen keskelle. Joka viikko sadat ihmiset käyvät seurakunnassamme eri syistä. Näillä sivuilla me tarjoamme monia syitä tulla mukaan seurakuntamme elämään. Tule mukaan seurakuntaan toivon ilmapiiriin juuri sellaisena kuin sinä olet!

Jumalan siunausta elämääsi!

Jussi Mäkelä, kirkkoherra