Kuninkaan illat

Kuninkaan iltoja vietetään Vuosaaren kirkossa joka toinen perjantai klo 18 (parilliset viikot). Luvassa on sanaa, rukousta, todistusta ja ylistystä. Illoissa on yksi nimi ylitse muiden: Jeesus - kuningasten Kuningas!

Kuninkaanilta on Facebookissa. Tykkää sivusta ja voit seurata Kuninkaan iltaa siellä.

Kuninkaan illan Youtube kanavalta löytyy videoituja puheita vuodesta 2013 alkaen.

Kuninkaan illoissa on ylistysmusiikkia, todistuspuheenvuoroja, raamattuopetusta, rukouspalvelu, pyhäkoulu lapsille (ei kesäisin) ja teejatkot (ei kesäisin).

Jumala haluaa kristittyjen yhteyttä. Jeesus sanoo näin: "Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä." (Joh. 17:21) Tätä yhteyttä me olemme saaneet illoissa kokea eri kristillisiin seurakuntiin kuuluvien kanssa. Meillä on sama Jumala ja yhdessä me kiitämme Häntä tästä lämpimästä yhteydestä.

Iltoja ei olisi ilman vapaaehtoisia, jotka toimivat eri palvelutehtävissä. Vapaaehtoiset toimivat puhujina, ylistyksen johtajina, soittajina, esirukoilijoina, pyhäkoulun opettajina, todistajina, ylistystanssijoina, aulapalvelijoina ja keittiöpalvelijoina.

Kuninkaan illoissa ylistämme Jumalaa ylistyslaulujen ja -virsien sanoin ja sävelin. Soittimina ovat flyygeli, kitara, rummut ja basso.

Jokainen ilta on erilainen, sillä Jumala on siunannut iltoja useilla eri ylistysryhmillä. Pienimmillään ylistyksessä on vain ylistyksen johtaja, isoimmillaan mukana on bändi tai lauluryhmä.

Laulujen sanat heijastetaan seinälle, jotta jokainen voi yhtyä ylistykseen. Olet täysin vapaa Kuninkaan illassa toimimaan miten itse haluat:

  • voit laulaa tai olla laulamatta
  • voit nousta seisomaan tai istua
  • voit nostaa kätesi ylös tai olla nostamatta

Aina välillä illoissa on ollut mukana ylistystanssijoita. Ylistystanssi ei ole tanssiesitys, vaan tanssijat ylistävät Jumalaa tanssillaan, eleillään ja kauniilla liikkeillään.


pe 5.5.2017

Kuninkaan ilta

5.5.2017  klo  18:00 -  21:00 Vuosaaren kirkko

Kuninkaan ilta Vuosaaren kirkolla pe 5.5. klo 18. Puhe Jari Vahtera, ylistys Matikainen House Band. Sanaa, rukousta, todistusta, ylistystä, iltatee ja lapsille pyhäkoulu. Kuninkaan illoissa yksi nimi on ylitse muiden: Jeesus - kuningasten Kuningas! Raamatussa Jumala on kertonut haluavansa kristittyjen yhteyttä: "Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä." (Joh. 17:21). Tätä yhteyttä voi kokea Kuninkaan illassa eri kristillisiin seurakuntiin kuuluvien...


pe 19.5.2017

Kuninkaan ilta

19.5.2017  klo  18:00 -  21:00 Vuosaaren kirkko

Kuninkaan iltoja vietetään Vuosaaren kirkossa joka toinen perjantai klo 18 (parilliset viikot). Luvassa on sanaa, rukousta, ylistystä, todistuspuheenvuoro, raamattuopetusta, rukouspalvelu, pyhäkoulu lapsille (ei kesäisin) ja teejatkot (ei kesäisin). Illoissa on yksi nimi ylitse muiden: Jeesus - kuningasten Kuningas!

Jumala haluaa kristittyjen yhteyttä. Jeesus sanoo näin: "Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä." (Joh. 17:21)...