Seurakunnan musiikkielämä

Tule mukaan seurakunnan monipuoliseen musiikkielämään!

Musiikkityön kesä 2017

Vuosaaren seurakunnan kuorot mukana kirkon musiikkijuhlilla

Vuosaaren seurakunnan kaikki kuorot ovat mukana Helsingissä järjestettävillä valtakunnallisilla Kirkon musiikkijuhlilla 19.-21.5. Vuosaarikuoro ja Vuosaaren kantaattikuoro osallistuvat perjantaina Senaatintorilla klo 19 alkavaan Nostalgiailtaan, jossa on mahdollisuus kuulla kirkkokuorojen ohjelmistojen rakastetuimpia klassikoita. Samaan aikaan nuorten musiikkiryhmä Valon ääni osallistuu Agricolan kirkolla nuorisokuorojen ja nuorten aikuisten kuorojen konserttiin. Lauantaina klo 19 kajahtaa Senaatintorilla ilmoille juhlien suurspektaakkeli Messias-oratorio, jossa laulaa mukana myös Vuosaaren kantaattikuoro. Konsertin päätteeksi lauletaan Halleluja-osa uudestaan niin, että yleisö saa osallistua laulaen mukana. Miltä tuntuisi olla osa sellaista äänimaisemaa? Uusi laulu -kuoron päätapahtuma juhlilla on gospelkuorojen workshop lauantaina päivällä Agricolan kirkossa. Workshop huipentuu konserttiin, joka alkaa lauantaina klo 12 Agricolan kirkossa. Myös Valon ääni on siellä mukana. Sunnuntaina kaikki kuorot osallistuvat upeaan Senaatintorin juhlamessuun, joka alkaa klo 21. Miltä tuntuisi laulaa virsiä messussa tuhansien kuorolaisten siivittämänä? Tule kokemaan ainutlaatuisia musiikkielämyksiä! Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Lisää informaatiota löydät osoitteesta www.kirkonmusiikkijuhlat.fi – kannattaa tutustua! Tavataan juhlilla!

Metrolla musiikkiin konsertit Merirasti-kappelissa

Tiistaina 27.6. klo 19 Merirasti-kappelissa "Aamun keinu". Laura Rahnasto, huilu ja Janne Malinen, kitara.

Tiistaina 25.7. klo 19 Merirasti-kappelissa "Levottomuudesta rauhaan". Tiia Maria Saari, sopraano ja Mindaugas Neverovas, piano.

Tiistaina 22.8. klo 19 Merirasti-kappelissa "Ave maris stella – Tähden lempeen lailla". Anna ja Eero Saunamäki, nokkahuilu.

Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy, käsiohjelma 7 e. Lisätietoa www.metrollamusiikkiin.fi

Kahvittelua ja kesäisiä lauluja

Kahvittelua ja kesäisiä lauluja kanttori Eeva Jurmun johdolla Vuosaaren kirkolla keskiviikkona 12.7. klo 10.30.

Kansanmusiikkimessu

Kansanmusiikkimessu Vuosaaren kirkossa su 20.8. klo 11. Messussa musisoimassa Anja Hinkkanen ja Sakarat laulupelimannit.


Laulattaako?

Vuosaaren seurakunnan musiikkityö tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia musiikin parissa. Meiltä löytyy esimerkiksi sekakuoro, päiväsaikaan kokoontuvia ryhmiä sekä uudemman hengellisen musiikin kuoro. Kuoroihin pääsee mukaan milloin vain, ja on myös mahdollista liittyä laulajaksi yksittäisiin projekteihin. Ota rohkeasti yhteyttä Eeva- tai Hanna-kanttoriin ja kysy lisää! Yhteystiedot löytyvät kunkin kuoron kuvauksen alta. Löydetään yhdessä Sinulle paikka, jossa voit iloita musiikin tekemisestä!

Kuoroharrastus ei maksa mitään ja ryhmässä laulaminen on tutkitusti terveellistä ihmiselle. Vaarana on saada uusia ystäviä ja kokemuksia sekä jäädä koukkuun kuorolauluun! Tervetuloa mukaan!

Kantaattikuoro

Keskiviikkoisin klo 18 Vuosaaren kirkossa (Satamasaarentie 7).

Vuosaaren kantaattikuoro on sekakuoro, joka laulaa monenlaista hengellistä musiikkia. Kuoro avustaa seurakunnan tilaisuuksissa, tekee yhteistyötä muiden sekakuorojen kanssa, sekä musisoi omin konsertein. Seuraava suuri projektimme on valtakunnallisiin kirkon musiikkijuhliin valmistautuminen. Kirkon musiikkijuhlat pidetään Helsingissä toukokuussa 2017. Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut: Eeva Jurmu | eeva.jurmu@evl.fi | 050 438 9831.

Uusi laulu -kuoro

Keskiviikkoisin klo 18.30 Merirastikappelissa (Jaluspolku 3).

Uusi laulu -kuoro on energinen naisjoukko, joka laulaa uudempaa hengellistä musiikkia ja ylistysmusiikkia niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta. Mukaan voit liittyä myös yksittäisiin projekteihin. Kysy rohkeasti lisää!

Tiedustelut: Hanna Virtanen | hanna.virtanen@evl.fi | 050 532 6841.

Vuosaari-kuoro

Torstaisin klo 15.30 Vuosaaren kirkossa (Satamasaarentie 7).

Vuosaari kuoro musisoi mm. palvelutalojen asukkaita ilahduttaen, sekä seurakunnan tilaisuuksissa avustaen. Matalan kynnyksen iloiseen joukkoon on helppo aloittelijankin tulla!

Tiedustelut: Eeva Jurmu | eeva.jurmu@evl.fi | 050 438 9831.

Laulupiiri

Parittomina viikkoina klo 13-14 Katukappelissa, kauppakeskus Columbuksessa.

Keväällä 2017 laulellaan seuraavasti: * 1.2. * 15.2. * 15.3. * 29.3. * 12.4.

Laulupiirin laulattajana toimii Anja Hinkkanen. Mukaan voit tulla silloin kun sinulle sopii. Laulamme yhdessä mm. kansanlauluja ja ajankohtaisia virsiä. Tervetuloa mukaan nauttimaan yhteisestä laulun ilosta!


Nuorten kuoro ja bändi

Projektiluontoisesti torstai-iltaisin Hard Gospel Cafe´ssa (Palvelukeskus Abatross, 1. kerros, Kahvikuja 3).

Toteutamme mm. konfirmaatiomessujen, sekä muiden nuorten jumalanpalvelusten musiikkia. Mukaan mahtuu niin laulajia kuin soittajiakin! Nuorten musiikkitoimintaan osallistumisesta saa myös merkinnän isoskoulutukseen liittyvästä projektityöskentelystä. Nuorten toiminnasta näet lisää: www.hgc.fi.

Tiedustelut: Hanna Virtanen | hanna.virtanen@evl.fi | 050 532 6841.

Muskariryhmät

Maanantai-iltapäivisin Merirastikappelissa.

Muskarissa soitetaan, leikitään ja lauletaan monenlaista musiikkia. Ryhmiä löytyy aina vauvasta eskari-ikäisille asti.

Tiedustelut: Jenni Paaso | jenni.paaso@evl.fi | 050 596 5601.
Eeva Jurmu
kanttori
Vuosaaren seurakunta
Vuosaaren kantaattikuoro, Vuosaari-kuoro
09 2340 6521, 050 438 9831
eeva.jurmu@evl.fi

Hanna Virtanen
kanttori
Vuosaaren seurakunta
Uusi laulu -kuoro, nuorten musiikkitoiminta
09 2340 6517, 050 532 6841
hanna.virtanen@evl.fi

Hanna Virtanen (vas.) ja Eeva Jurmu (oik.)

Kalenteri

keskiviikko 14.6.2017