Seurakunnan musiikkielämä

Tervetuloa mukaan seurakunnan monipuoliseen musiikkielämään!

Lauletaan yhdessä Katukappelissa!

Lauletaan yhdessä Katukappelissa joka toinen keskiviikko klo 13. Tule laulamaan ajankohtaisia virsiä ja lauluja! Laulattajana toimii Anja Hinkkanen. Mukaan voit tulla silloin kun sinulle sopii. Laulamme yhdessä mm. kansanlauluja ja ajankohtaisia virsiä. Tervetuloa mukaan nauttimaan yhteisestä laulun ilosta!

Laulattaako?

Vuosaaren seurakunnan musiikkityö tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia musiikin parissa. Meiltä löytyy esimerkiksi sekakuoro, päiväsaikaan kokoontuvia ryhmiä sekä uudemman hengellisen musiikin kuoro. Kuoroihin pääsee mukaan milloin vain, ja on myös mahdollista liittyä laulajaksi yksittäisiin projekteihin. Ota rohkeasti yhteyttä Eeva- tai Hanna-kanttoriin ja kysy lisää! Yhteystiedot löytyvät kunkin kuoron kuvauksen alta. Löydetään yhdessä Sinulle paikka, jossa voit iloita musiikin tekemisestä!

Kuoroharrastus ei maksa mitään ja ryhmässä laulaminen on tutkitusti terveellistä ihmiselle. Vaarana on saada uusia ystäviä ja kokemuksia sekä jäädä koukkuun kuorolauluun! Tervetuloa mukaan!

Kantaattikuoro

Keskiviikkoisin klo 18 Vuosaaren kirkossa (Satamasaarentie 7).

Vuosaaren kantaattikuoro on sekakuoro, joka laulaa monenlaista hengellistä musiikkia. Kuoro avustaa seurakunnan tilaisuuksissa, tekee yhteistyötä muiden sekakuorojen kanssa, sekä musisoi omin konsertein. Seuraava suuri projektimme on valtakunnallisiin kirkon musiikkijuhliin valmistautuminen. Kirkon musiikkijuhlat pidetään Helsingissä toukokuussa 2017. Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut: Eeva Jurmu | eeva.jurmu@evl.fi | 050 438 9831.

Uusi laulu -kuoro

Keskiviikkoisin klo 18.30 Merirastikappelissa (Jaluspolku 3).

Uusi laulu -kuoro on energinen naisjoukko, joka laulaa uudempaa hengellistä musiikkia ja ylistysmusiikkia niin Suomesta kuin muualtakin maailmasta. Mukaan voit liittyä myös yksittäisiin projekteihin. Kysy rohkeasti lisää!

Tiedustelut: Olga Mäkinen | olga.makinen@evl.fi | 050 532 6841.

Vuosaari-kuoro

Torstaisin klo 15.30 Vuosaaren kirkossa (Satamasaarentie 7).

Vuosaari kuoro musisoi mm. palvelutalojen asukkaita ilahduttaen, sekä seurakunnan tilaisuuksissa avustaen. Matalan kynnyksen iloiseen joukkoon on helppo aloittelijankin tulla!

Tiedustelut: Eeva Jurmu | eeva.jurmu@evl.fi | 050 438 9831.

Valon ääni

Valon ääni on nuorten kuoro ja bändi joka toimii projektiluontoisesti Valossa torstaisin klo 18. Rentoa musaa ja menevää meininkiä. Jos olet kiinnostunut, mahdut varmasti mukaan leppoisaan mutta musiikilliseen joukkoomme! Kysy rohkeasti lisää!

Tiedustelut: Olga Mäkinen | olga.makinen@evl.fi | 050 532 6841.

Muskariryhmät

Maanantai-iltapäivisin Merirastikappelissa.

Musiikkileikkikoulussa kehitetään lapsen sosiaalista, motorista, hengellistä ja musiikillista kasvua laulun, leikin, tanssin ja soiton avulla. Ryhmiä löytyy aina vauvasta eskari-ikäisille asti.

Ryhmät maanantaisin Merirasti–kappelissa 28.8.–11.12.

Kauden hinta 65 e lapsi, 55 e seuraava sisarus.

Syyslomalla ma 16.10. ei muskareita.

Kaikille yhteinen joulujuhla ma 11.12. klo 17.

Tiedustelut: Jenni Paaso | jenni.paaso@evl.fi | 050 596 5601.


Kanttorit

Eeva Jurmu
kanttori
Vuosaaren seurakunta
Vuosaaren kantaattikuoro, Vuosaari-kuoro
09 2340 6521, 050 438 9831
eeva.jurmu@evl.fi

Olga Mäkinen
vs. kanttori
Vuosaaren seurakunta
Uusi laulu -kuoro, nuorten musiikkiryhmä Valon ääni
09 2340 6517, 050 532 6841
olga.makinen@evl.fi

Hanna Virtanen (virkavapaalla)
kanttori
Vuosaaren seurakunta
Uusi laulu -kuoro, nuorten musiikkiryhmä Valon ääni

Kalenteri

tiistai 5.12.2017