Etusivu > Seurakunnat > Vuosaaren seurakunta > Toiminta >

Nuoriso ja varhaisnuoriso

Nuoriso- ja junnutoiminta

Nuoriso- ja junnutoiminnalla on oma kotisivu josta näet tarkempaa infoa. Kotisivulle pääset tästä:
www.hgc.fi

Nuorten toiminta

Vuosaaren seurakunnan nuortentoiminta koostuu säännöllisestä viikkotoiminnasta, sekä harvemmin olevista tapahtumista. Toimintamme on keskittynyt kauppakeskus Columbuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Palvelukeskus Albatrossin tiloihin, missä sijaitsevat nuortenkahvila Hard Gospel Café (HGC) sekä toimintakeskus Vuosaaren Valo.

Nuortentoiminta on tarkoitettu yläasteikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tarjolla on mm. nuortenkahvila, OMG illat, kahvila-avustajatoimintaa, rippikoulut, isostoimintaa, vapaaehtoisten Kitka koulutus, sekä lukuisat eri leirit ja retket.

Kaikki toimintamme on päihteetöntä ja savutonta.

Jos haluat viettää aikaa rennosti kavereiden kanssa ja pelailla - tervetuloa kokemaan tiistain kahvilaillat Hard Gospel Caféseen. Jos taas kaipaat vähän jotain lisää tuohon äskeiseen, testaa OMG iltoja. Jos tuntuu siltä, että voisit olla aktiivisemminkin toiminnassa mukana, ryhdy vapaaehtoiseksi.

Joko kävit riparin? Oliko se hyvä kokemus? Jos oli, niin riparin jälkeenkään ei riparia tarvitse kokonaan hyvästellä, sillä voit päästä kokemaan riparin uudesta erilaisesta näkökulmasta - isosena. Jos haluat isoseksi on sinun käytävä Kitka koulutus. Sen jälkeen voit toimia sekä isosena, kerhonohjaajana että kahvila-avustajana. Koulutuksesta saa todistuksen josta voi olla iloa opiskeluissa, sekä kesätyöpaikkaa hakiessa.

Oletko musikaalisesti lahjakas tai muuten vain innokas? Perusta bändi tai tule mukaan nuorten musiikkitoimintaan! Meillä on tarjolla bändikämppä, monenlaista soittovälinettä sekä ammattitaitoista ohjausta.

Leireilemään pääsee varmuudella joka vuosi syyskauden alussa, jolloin pidämme perinteisen nuortenleirin. Marraskuussa osallistumme myös Maata Näkyvissä -festareille, joka on pohjoismaiden suurin gospelfestari kerätessään vuosittain noin 22.000 nuorta Turkuhalliin. Lisäksi olemme tehneet nuortenmatkoja Ranskan Taizéen sekä Venäjän Sodderiin.

Nuorten toiminnasta voit leppoisasti siirtyä myös mukaan nuorten aikuisten toimintaan, K-18 iltoihin ja leireille. Toimintaan voit tulla mukaan sinä kalenterivuonna jona täytät 18. Toimintaan ovat tervetulleita myös uudet nuoret aikuiset, esimerkiksi pääkaupunkiseudulle opiskelemaan muuttaneet.


Junnutoiminta


Junnutoiminta on suunnattu ala-asteikäisille koululaisille. Tervetuloa mukaan!

Toiminta koostuu mm. junnukahvilasta, kerhoista, leireistä ja retkistä, sekä koululaisten hiihtoloma- ja kesäkerhoista. Toimintaan osallistuminen ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä tai alueella asumista.

Haluatko ajankohtaista tietoa junnutoiminnasta?

Halutessasi voit liittyä junnutyön postituslistalle. Sähköpostilista on erityisen hyödyllinen ala-asteikäisten vanhemmille: sen kautta saat ensimmäisenä tiedon uusista toiminnoista, kerhoista ja tapahtumista ja ehdit ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa. Mukaan listalle pääset lähettämällä sähköpostia Heidille: heidi.ruuska@evl.fi. Kun haluat peruuttaa infokirjeen voit laittaa pyynnön samaan osoitteeseen.

Ilkka Kanerva
Johtava nuorisotyönohjaaja
09 2340 6535, 050 532 7829
ilkka.kanerva@evl.fi

Taija Elste
erityisnuorisotyönohjaaja
09 2340 6507, 050 362 4375
taija.elste@evl.fi

Jonna Peitso
nuorisotyönohjaaja
050 438 6821, 09 2340 6538
jonna.peitso@evl.fi

Heidi Ruuska
nuorisotyönohjaaja, varhaisnuorisotyö
040 537 6924, 09 2340 6505
heidi.ruuska@evl.fi

Heidi Hakulinen
nuorisotyönohjaaja
09 2340 6536, 040 540 5246
heidi.hakulinen@evl.fi

Hard Gospel Cafe
Palvelukeskus Albatross, 1. kerros. Kahvikuja 3, 00980 Helsinki