18.04. Onneksi olkoon: Valto, Valdemar | Palaute | På svenska | In English

Honkanummen hautausmaa

Honkanummen hautausmaa

Tapahtumat

Uutisia

Honkanummen hautausmaan uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa hautausmaasta ja sen toiminnasta. Kirje lähetetään sähköpostiin 4- 8 kertaa vuodessa. Tilaa uutiskirje täyttämällä alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi sekä painamalla tilaa.

Hautausmaan aukioloajat

Portit ovat avoinna klo 7.00 – 22.00 ympäri vuoden.

Erityisinä juhla-aikoina hautausmaan portit ovat auki ympäri vuorokauden.

Hautausmaan eteläpäässä on kahvila, joka on avoinna yleisölle arki­sin klo 8.00-13.00.

Hautausmaan toimisto on avoinna arkisin klo 9.00 - 14.00

Hautapaikkatiedustelut

Hautojen sijaintia voi tiedustella, jos tietää vainajan nimen, kuolin­ajan tai hautauspäivän. Hautaa voi kysyä Honkanummen hautaus­maan toimistosta puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla käymään arkisin toimiston aukioloaikoina.

Hautausmaan opaskartta


Saapumisohjeet

‍Honkanummen hautausmaa sijaitsee Vantaan Itä-Hakkilassa Van­han Porvoontien varrella, Lahdentien ja Kehä III:n risteyksen luo­teispuolella.

Omalla autolla

Helsingistä tultaessa ajetaan Lahdenväylää ja käännytään Kehä III:lle länteen. Heti tämän jälkeen noustaan Van­halle Porvoontielle ja käännytään oikealle. Pohjoisesta Lahdenväy­lää pitkin saavuttaessa käännytään kehä III:lle länteen ja noustaan Vanhalle Porvoontielle.

Julkisen liikenteen linjat ja aikataulut voi tarkistaa

HSL:n reittioppaasta.


Hautojen hoito

Haudan hoito on hautaoikeuden haltijan vastuulla. Hauta tulee pitää siistinä. Haudan voi hoitaa itse tai antaa seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston hoidettavaksi yhdeksi tai useammaksi vuodeksi kerrallaan. Lue lisää