Munkkivuoren keittiössä syntyy kauniita kakkuja
Susanna tykkää olla leipuri, mutta ToivonBistrossa hänen erityistä vastuualuettaan ovat myös salaatit. -Meillä oli tämän syksyn kävijäennätys lokakuussa, 110 ihmistä. Se oli kyllä liikaa, sillä pienissä tiloissa väylä keittiöstä ruokasalina toimivaan seurakuntasaliin tukkeutuu. Tänään oli vähän yli 90 henkeä, ja se on ihan sopiva määrä näihin tiloihin, Susanna kertoo lokakuun viimeisenä keskiviikkona. Susanna pilkkoi salaattiin aivan uuden näköisiä kotimaisia luomutomaatteja, ne olivat hävikkiä, mutta kukaan ei sitä uskoisi. Maku ja koostumus oli täysin virheetön, eikä kotimaisista tuotteista tule minkäänlaisia myrkkyallergioita. Jälkiruuaksi Susanna leipoi gluteiinitonta kääretorttua perunajauhosta, ja sisällä oli oikean kermavaahdon lisäksi upeita pensasmustikoita ja puutarhavadelmia. -Niin hyvää ja terveellistä tavaraa saamme kaupoista, se on uskomatonta. Kaikki maistetaan, missään ei saa olla sivumakuja, kokki kertoo ammattiylpeänä.
-Joku kertoi joskus, että ihmisellä pitää olla joka päivä joku asia josta on kiitollinen, Susanna muistelee. -Minä sanoin, että minä tänään olen kiitollinen siitä, kun saan tulla tekemään Teille ruokaa. Susanna itsekin on toipunut yhdestä sairaudesta, ja sen jälkeen jokainen terve päivä on hieno päivä. Itseään kuitenkin pitää kuunnella, työ keittiössä käy selän ja jalkojen päälle ja siellä pitää olla varovainen.