25.03. Onneksi olkoon: Aija | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

”Tunteet työssä”-Naisten brunssi Paavalinkirkolla 

Paavalin seurakunta

26.01.2019 klo 10:30 - 13:30 Paavalinkirkko, Sammatintie 5, 00550 Helsinki Vaatii ilmoittautumisen

10.30-12 Paavalinkirkon alasalissa herkullinen brunssi (10/7 euroa käteisellä). Edullisempi hinta opiskelijoille, kotiäideille, työttömille ja eläkeläisille.

12-13.30 Tunteet työssä

Meitä kehotetaan usein ajattelemaan järjellä eikä tunteella. Mutta saako tunteita ylipäänsä näyttää työelämässä? Ovatko tunteet heikkous ja vahvuus? Saako esimies näyttää epävarmuutensa? Mitä tehdä, jos on vihainen. Minna Karhunen ja Hanna Markkula väittävät, että ollakseen aito, ihminen ei voi eikä saa piilottaa tunteitaan. Tunteet saa näyttää, mutta niille ei saa antaa valtaa.

Luennolla Minna ja Hanna haastavat laittamaan itsensä likoon ja antamaan tilaa myötätunnon mullistavalle voimalle. Minna ja Hanna ystävystyivät nuorina kansanedustajina 1990-luvun alussa. Minnan eduskuntataival kesti 8 vuotta, Hannan 12 vuotta. Minna on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja Hanna valtiotieteiden maisteri. Tällä hetkellä Minna työskentelee ylijohtajana Etelä-Suomen aluehallintovirastossa ja Hanna pääsihteerinä Pelastakaa Lapset ry:ssä. Minnan intohimo on johtamisen kehittäminen ja työelämän laadun kehittäminen. Hanna puolestaan korostaa ihmisen kohtaamista kokonaisena ja avointa vuorovaikutusta