25.03. Onneksi olkoon: Aija | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

VAUVAKIRKKO -perheen pienimmät tervetuloa läheistenne kanssa

Munkkiniemen seurakunta

13.01.2019 klo 11:00 - 12:00 Munkkivuoren kirkko, Raumantie 3, 00350 Helsinki

Messu Munkkivuoren kirkossa joka sunnuntai klo 11 kutsuu kaikenikäisiä, kokoisia ja näköisiä etsijöitä ja uskon tien kulkijoita. Ajattelemme, että messu voi olla levähdyspaikka, anteeksisaamisen ja armon vastaanottamisen paikka, kiitollisuuden paikka, hädän ja ahdistuksen jakamisen paikka.

Toivomme, että messuun ja sen jälkeen kirkkokahville voisi olla matala kynnys tulla ja sellaiseksi tahdomme kirkkoamme ja seurakuntaamme edelleen kehittää.

Jos sinulla on ideoita ja palautetta, niin kuulemme mielellämme. Kirkossa on palautelaatikko ja palautteita voit kertoa messun toimittavalle papille tai jättää sähköpostilla munkkiniemi.srk@evl.fi tai tarja.frilander@evl.fi

Vauvakirkko

Kaikkein pienimipien seurakuntalaisten oma kikkohetki, jossa soitetaan sekä urkuja että helistimiä.

Puolisen tuntia kestävässä hetkessä lauletaan, leikitään ja vietetään ehtoollista. Ehtoollisen yhteydessä perheen pienimmät siunataan.

Messun jäkeen seurakuntasalissa sosekeitto lounas koko perheelle. Nam! Jälkkärinä kahvia, teetä, mehua ja PULLAA!

Sunnuntain aiheena on kasteen lahja

Sunnuntain tekstinä on Jeesuksen kaste. Jeesuksen kasteesta näkökulma laajenee kristilliseen kasteeseen yleensä. Kaikki Uuden testamentin tekstit keskittyvät tänä sunnuntaina kasteeseen ja sen merkitykseen kristityn elämässä. Kasteessa meidät on liitetty Kristukseen ja hänen kirkkoonsa.

Messun toimittaa Tarja Frilander, kanttorina Olga Mäkinen