07.08. Onneksi olkoon: Lahja | Palaute
Koko Helsinki

Saapas tekee merkityksellistä työtä nuorten parissa

25.08.2017, 10:38 /  päivitetty 28.08.2017, 08:49

Kurssi uusille vapaaehtoisille Itä-Helsingissä 21.9. alkaen.

Saapas-toiminnan vapaaehtoiset liikkuvat kohtaamassa nuoria näiden kokoontumispaikoilla viikonloppuisin ja muina nuorten suosimina juhla-aikoina. Se on auttamis- ja sielunhoitotyötä muun muassa keskustellen, antaen ensiapua ja tarvittaessa kuljettaen kotiin tai muualle avun piiriin. Työ perustuu vapaaehtoisuuteen, luottamukseen, avoimuuteen ja jokamiehen oikeuksiin ja velvollisuuksiin. Ilman sitoutuneita vapaaehtoisia toiminta ei olisi mahdollista.

Syyskuussa 2017 käynnistyy Itä-Helsingin Saappaassa seuraava vapaaehtoiskoulutus, jonka kautta pääset mukaan toimintaan. Saapaskurssilla perehdytään esimerkiksi vuorovaikutustaitoihin, ensiapuun, ja kriisityöhön sekä saadaan tietoa mm. päihteistä ja hoitoverkostoista. Samalla Saapasryhmässä tutustuu uusiin ihmisiin ja päivystysten lisäksi järjestetään myös retkiä ja vierailuja eri tapahtumiin. Toiminnassa on tilaa myös huumorille, ja koulutus ei vielä velvoita toimimaan vapaaehtoistyössä.

Jos siis olet kiinnostunut mielekkäästä vapaaehtoistoiminnasta nuorten parissa mukavassa seurassa ja olet täysi-ikäinen (tai ainakin täytät 18 vuoden loppuun mennessä), olet tervetullut mukaan!

Kurssi on torstaisin 21.9. alkaen klo 18-20 Kontulassa osoitteessa Kaarikuja 1 A (kellarihuoneisto A-rapun puoleisessa päädyssä). Kurssimaksu on 30€. Siihen sisältyy koulutus, leirimaksut, kahvitarjoilut, vakuutukset yms.

Lisätiedustelut 6.9. alkaen Juha Kasari p. 09 2340 4850 tai juha.kasari@evl.fi

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Ilmoittautuminen Itä-Helsingin Saapaskurssille 2017
Itä-Helsingin Saapas Facebookissa