18.04. Onneksi olkoon: Valto, Valdemar | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Hakeminen seurakuntien järjestämiin iltapäiväkerhoihin kaudelle 2019–2020

Seurakunnat

08.02.2019, 15:00 /  päivitetty 11.04.2019, 13:00
Seurakunnat järjestävät aamu- ja iltapäivätoimintaa helsinkiläisille koululaisille myös kaudella 2019–2020. Ilmoittautuminen käynnistyy 18.3. ja päättyy 18.4.2019.

Kerhoja koululaisille seurakuntien tiloissa

Seurakunnat ovat yksi kaupungin yhteiskumppaneista, jotka järjestävät aamu- ja iltapäivätoimintaa koululaisille. Seurakuntien lisäksi ryhmämuotoista iltapäivätoimintaa 1.–2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille järjestävät koulut, järjestöt ja yksityiset palveluntuottajat kouluissa tai koulun lähellä olevissa tiloissa. Kaupunki järjestää iltapäivätoimintaa myös kehitysvammaisille ja autistisille koululaisille.

Katso kaikki toimipisteet tästä.

Perusopetuksen iltapäivätoiminta Helsingissä

Ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

Helsingin seurakuntien aamu- ja iltapäiväkerhoissa tuemme lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yhteys seurakuntaan tarjoaa lapselle mahdollisuuden tutustua asioihin ja ilmiöihin, joita seurakunnassa eletään. Näitä tarkastellaan aina katsomussensitiivisesti jokaisen ryhmässä olevan lapsen katsomusta kunnioittavalla tavalla. Seurakuntien järjestämä toiminta perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen ja arvomaailmaan. Toiminta on avointa kaikille lapsille.