01.04. Onneksi olkoon: Raita, Pulmu, Peppi | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

  • Valkoinen valikkosymboli, kolme vaakaviivaa päällekkäin

Katso Munkkiniemen seurakunnan Sunnuntaikirkkoa verkossa

Munkkiniemen seurakunta

20.03.2020, 12:37 /  päivitetty 22.03.2020, 12:46
Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi jumalanpalvelukset toimitetaan ilman yleisöä ainakin 13.4.2020 asti. Seurakunnissa jumalanpalveluksia kyllä siis järjestetään edelleen, mutta niitä voi seurata vain verkossa.

Munkkiniemen seurakunta lähettää sunnuntaista 22.3. lähtien Sunnuntaikirkon, joka toteutetaan ilman paikalla olevia seurakuntalaisia. Voit seurata sitä joko seurakunnan Facebook-sivuilla tai seurakunnan verkkosivujen kautta. Lähetys alkaa kello 11.

Tallenne 22.3. toimitetusta Sunnuntaikirkosta löytyy täältä.

Sunnuntaikirkon seuraamiseksi sinulla on oltava jokin laite, jossa on internet-yhteys (älypuhelin, tietokone tai tablettitietokone). Voit avata lähetyksen Munkkiniemen seurakunnan verkkosivuilta. Sivujen etusivulla on kuvake Facebookiin.

Sinun ei ole välttämätöntä rekisteröityä Facebookin käyttäjäksi, jos et ole käyttäjä. Lähetyksen katselu onnistuu myös rekisteröitymättömiltä käyttäjiltä. Voit milloin tahansa lopettaa lähetyksen katselun ja jatkaa sitä myöhemmin uudestaan.

Vaihtoehtoisesti voit mennä suoraan Facebookiin sivulle www.facebook.com/munkkiniemenseurakunta

Verkoston jumalanpalvelukset Munkkiniemen kirkosta

Voit seurata myös jumalanpalvelusyhteisö Verkoston jumalanpalveluksia verkossa. Munkkiniemen kirkossa toimitettavat Verkoston jumalanpalvelukset ovat nähtävillä osoitteessa www.verkosto.net

Sunnuntaisin alkaa kello 16.30 alkaa keskusteleva etkolähetys, kello 17 varsinainen jumalanpalvelus. Lähetyksen päätteeksi on myös keskusteleva jatkot-osuus. Siihen on mahdollisuus jokaisella lähettää kysymyksiä osoitteessa verkosto.online.church

Keskiviikkoisin jumalanpalvelus lähetetään kello 21.