01.12. Onneksi olkoon: Oskari | Palaute
Koko Helsinki

Koronapassilla Kauneimpiin Joululauluihin – joulukirkkoon passitta

Malmin seurakunta

25.11.2021, 10:55 /  päivitetty 25.11.2021, 12:24
Koronapassi on käytössä Malmin seurakunnan yhteislaulutilaisuuksissa 25.11.–24.12.2021 välisenä aikana. Joulukirkkoihin, konsertteihin ja seurakunnan muihin tilaisuuksiin ei rajoituksia ole.
Joululaulutilaisuuksiin koronapassilla Malmin seurakunnassa kuvituskuva ja koronapassitunnus

Kauneimmat Joululaulut-, Lasten Kauneimmat Joululaulut- ja International Christamas Songs -tilaisuuksissa yli 16-vuotiailla on oltava koronapassi mukana joko puhelimen näytöltä tarkistettavana tai paperille tulostettuna. Myös henkilöllisyystodistusta saatetaan kysyä. Jos koronapassin käyttöönotto tuottaa vaikeuksia, saa tukea kirkolta (ks. alla)

Jumalanpalveluksiin, hartauksiin, kirkollisiin toimituksiin tai muuhun seurakunnan toimintaan ei ole rajoituksia. Joulukonserteissakaan ei koronapassia kysellä. Kaikissa seurakunnan sisätiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa toivotaan käytettävän maskia.


Joululaulut soivat myös ulkona

Jotta laulaminen yhdessä olisi turvallisempaa, Malmin seurakunnassa Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksia järjestetään tänä vuonna reilusti aiempaa enemmän. Viikolla 50 joululauluja lauletaan lähikirkolla miltei joka päivä. Katso Kauneimmat täältä

Ilman koronapassia joululauluja pääsee laulamaan ulkotilaisuuksissa Pihlajiston joululaulutapahtumassa ja Alppikylän Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudessa keskiviikkona 8.12. sekä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudessa Malmin kirkon pihalla lauantaina 18.12. klo 18. Myös Eläinten jouluhartaudessa Latokartanontorilla 8.12 lauletaan joululauluja.

Jumalanpalveluksiin ei koronapassia vaadita. Kauneimpia Joululauluja lauletaan Joululaulumessuissa Viikin kirkossa 5.12., Malmin kirkossa 12.12., Puistolan kirkossa 19.12. ja Tapaninpäivänä Pihlajamäen kirkossa.

Katso joulun ajan ohjelma täältä


Joululaulukalenteri ja Kauneimpiin kotisohvalta

Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut-konsertti on taltioitu Viikin kirkolla ja lähetetään seurakunnan nettisivuilla ja Suomen Lähetysseuran YouTube-kanavalla sunnuntaina 12.12. klo 18. Solistina konsertissa on Ylen Elämäni biisi -ohjelmasta ja monista muista televisio-ohjelmista tuttu Jepa Lambert. Mukana on myös tanssiryhmä Xaris Finland.

Joululaulukalenterissa Malmin seurakunnan Facebook-sivulla klo 20 on esittelyssä yksi Kauneimmat Joululaulut 2021 -vihkon joululauluista Malmin kanttorien ja koillishelsinkiläisten esittäminä (1.–26.12. välisenä aikana). Malmin seurakunnan lapsikuorot ovat mukana Lasten kirkon joulukalenterissa, jossa jouluisia videoita on luvassa lapsille joka päivä. Malmin luukku avautuu Kansallisena joululaulupäivänä 15.12.


Koronapassin käyttöönottoon tukea kirkolta

Koronapassin saa tallennettua älypuhelimeen osoitteesta kanta.fi, johon pääsee sisään pankkitunnisteilla. Jos koronapassin käyttöönotto omassa älypuhelimessa tai koronapassin tulostaminen netistä on hankalaa, voit saada apua käyttöönottoon meiltä.

Koronapassin lataus- ja tulostusapua saatavilla Malmin kirkolla (os. Kunnantie 1) ke 1.12. klo 9–13, to 2.12. klo 9–12, ti 7.12. klo 12–15 ja pe 10.12. klo 9–12


Jos et omaa verkkopankkitunnuksia

Jos et pysty käyttämään Omakantaa, koronarokotustodistuksen voi hakea rokotuspisteeltä.

EU:n koronatodistus voidaan tulostaa rokotuspisteellä henkilöllisyystodistusta tai Kela-korttia vastaan. Todistus tulostetaan rokotuspisteellä vain siinä tapauksessa, jos sen tulostaminen tai tallentaminen omalle laitteelle Omakannasta ei ole muulla tavoin mahdollista.

Koillis-Helsingin rokotuspiste on Stadin ammattiopistolla osoitteessa Vanha Helsingintie 5 / Latokartanontie 16, 00700 Helsinki. Paras ajankohta hakea todistus on arkisin kello 12–15.

Terveysasemilta ei saa EU:n koronatodistusta eikä sitä voi tilata puhelimitse.