20.01. Onneksi olkoon: Sebastian | Palaute
Koko Helsinki

Koronarajoitukset jatkuvat Oulunkylän seurakunnassa tammikuun loppuun

Oulunkylän seurakunta

22.12.2021, 16:47 /  päivitetty 19.01.2022, 15:50
Noudatamme tilaisuuksissamme viranomaisten antamia koronaohjeita ja huomioimme Helsingin hiippakunnan linjaukset. Nyt annetut rajoitukset ovat voimassa 31.1. asti. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme muutoksista nettisivuillamme ja Facebookissa.
Kuvituskuvassa erilaisia ihmisiä kokoontuneena Oulunkylän, Maunulan ja Käpylän kirkkojen yhteiselle pihamaalle.

Jumalanpalvelukset

Oulunkylän ja Käpylän kirkon jumalanpalvelukset toimitetaan normaalisti sunnuntaisin ja kirkkovuoden juhlapyhinä. Jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa noudatetaan henkilömäärärajoituksia. Maunulan kirkon viikkomessu on peruttu 31.1. asti.

Oulunkylän ja Käpylän kirkon jumalanpalveluksissa ja toimituksissa saa olla läsnä enimmillään 30 henkeä. Oulunkylän vanhan kirkon toimituksissa saa olla läsnä enimmillään 20 henkeä.

Diakonia

Diakonian neuvonta ja ajanvaraus tiistaisin ja torstaisin klo 10–11 ensisijaisesti puhelimitse 09 2340 5318. Voit myös saapua paikan päälle diakoniatoimistoon Oulunkylän kirkon toiseen kerrokseen.

Yhteisöruokailut käynnistyvät noutoruokailuina.

Noutopuuro maanantaisin klo 9.30–10.30 Oulunkylän kirkolla 24.1. alkaen.
Oulunkylän hävikkijako tiistaisin klo 12–13 Oulunkylän kirkolla 25.1. alkaen.
Käpylän noutokeitto keskiviikkoisin klo 16.30–17.30 Käpylän kirkolla 26.1. alkaen.
Maunulan hävikkijako torstaisin klo 10–11 Maunulan kirkolla 27.1. alkaen.

Kirkko on auki

Oulunkylän kirkko on auki kirkossa hiljentymistä ja vierailua varten maanantaista torstaihin klo 8–20 ja perjantaista sunnuntaihin klo 8–15. Kirkon osoite on Teinintie 10.

Iltapäiväkerhot

Alakoululaisten iltapäiväkerhot jatkavat toimintaansa kaupunkien perusopetusta koskevien linjausten ja ohjeiden mukaisesti.

Varhaisnuoret

Varhaisnuorten kerhotoiminta käynnistyy helmikuussa.

Nuoret

Nuortenillat jatkuvat torstaina 3.2. Nuorten vaikuttamiskokous VaiKo on peruttu 19.1.

Aikuisten toiminta tauolla

Aikuisten pienryhmät ja musiikkitoiminta ovat tauolla 31.1. asti.

Työntekijät tavoitettavissa

Älä jää yksin. Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa myös koronarajoitusten aikana puhelimitse, sähköpostilla ja sovituissa tapaamisissa. Täältä löydät työntekijöiden yhteystiedot.


Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä ja turvavälien pitämistä sekä kannustamme kaikkia hyvään käsihygieniaan. Jos sinulla on koronavirustartunnan oireita, pysyttele kotona ja noudata viranomaisten ohjeistuksia.