18.04. Onneksi olkoon: Valto, Valdemar | Palaute
Koko Helsinki

Temppeliaukion kirkon valokuvauskilpailu

06.04.2021, 14:31
Temppeliaukion kirkko julistaa kaikille avoimen valokuvauskilpailun. Luokkia on kaksi ja kuvat voivat olla hiljattain tai jo aiemmin otettuja. Tärkeintä on, että kuvat liittyvät itse kirkkoon ja tuovat sitä esille ulkoa, sisältä tai pienten yksityiskohtien kautta.
Kuvassa Temppeliaukion kirkko hämärässä lumen peittämänä. Temppeliaukio Church covered with snow in the dark.

Temppeliaukion kirkon turistitoiminnan tiimi etsii kuvapankkiinsa uusia, kauniita kuvia tulevaisuuden postikortteja varten. Kuvasi voi olla Temppeliaukion kirkon sisältä tai ulkopuolelta, siinä voi olla yksityiskohta tai kirkko kokonaisuudessaan – mahdollisuudet ovat rajattomat! Olemme kiinnostuneita sekä uusista että historiallisista kuvista.

Kilpailussa on kaksi sarjaa:
Sarja A: värikuvat
Sarja B: mustavalkokuvat (historialliset tai uudemmat)

Molemmissa sarjoissa palkitsemme kolme parasta valokuvaa Temppeliaukion kirkon tuotekassilla.

Kilpailun säännöt

Lähetä kuvaehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen temppeliaukio@evl.fi. Otsikoi viestisi ”Temppeliaukion kirkon valokuvauskilpailu 2021, sarja A/B”. Mainitse viestissä selkeästi valokuvaajan nimi ja kuvausajankohta. Liitäthän viestiin myös yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, sähköposti).

Voit vaihtoehtoisesti lähettää kuvasi myös postitse osoitteeseen Heli Suhtala Uvalic / Temppeliaukion kirkko, Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki.

Lähetäthän kuvaehdotuksesi 31.5.2021 mennessä. Voit osallistua molempiin sarjoihin korkeintaan kolmella eri kuvalla. Varmistathan, ettei kuvissa esiinny ihmisiä.

Osallistumalla kilpailuun annat Töölön seurakunnalle oikeuden käyttää lähettämiäsi kuvia julkaisuissa, esitteissä, painotuotteissa, verkkoviestinnässä ja muussa sähköisessä viestinnässä. Emme palauta postitse lähetettyjä valokuvia, mutta ne ovat haettavissa Temppeliaukiolta kirkolta aukioloaikoina.

Käymme läpi kaikki kilpailuun lähetetyt valokuvat ja valitsemme voittajat. Palkinnonsaajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti juhannukseen mennessä.

Kilpailun ulkopuolella

Jos sinulla on kuvia Temppeliaukion kirkon rakennusvaiheista tai muuta historiallista kuvamateriaalia, olethan yhteydessä! Kilpailun ulkopuolella olemme kiinnostuneita myös kuvista, joissa esiintyy ihmisiä. Yhteystiedot: temppeliaukio@evl.fi, 09 2340 6320.

Lisätietoja

Media ja taustat:
Heli Suhtala Uvalic, palvelupäällikkö
Puh. 050-301 4817
heli.suhtalauvalic@evl.fi

Osallistumiseen liittyvät kysymykset:
Anna Tilli, pääopas
Puh. 050-470 1080
anna.tilli@evl.fi

Kuva: Sofie von Frenckell