01.07. Onneksi olkoon: Aaro, Aaron | Palaute
Koko Helsinki

Tuomiokirkkoon haetaan vapaaehtoisia iltapäivystäjiä

Tuomiokirkkoseurakunta

27.04.2022, 11:11
Helsingin tuomiokirkon ovet ovat kesällä auki joka päivä klo 21 asti. Tämän mahdollistavat seurakunnan vapaaehtoiset. Tule mukaan vapaaehtoistehtävään, jossa voit kohdata ihmisiä kaikkialta maailmasta! Toimintakauden avajaiset ja koulutusilta pidetään to 12.5. klo 18 Tuomiokirkon kryptassa.
Helsingin tuomiokirkko

Kesän Avoimet Ovet eli KAO aloittaa toimintansa jälleen kesäkuun alussa. KAO-vapaaehtoiset pitävät Tuomiokirkkoa auki kaukaa ja läheltä tulevia kirkkovieraita varten kesäiltaisin. Etsimme nyt uusia vapaaehtoisia iltapäivystäjiä kesälle 2022.

Helsingin tuomiokirkko on avoinna kesä-elokuussa joka päivä klo 21 asti. Ilta-aukiolo toteutetaan vapaaehtoisten voimin. Vapaaehtoisten päivystysvuorot ovat klo 18-21. Kerralla päivystää kaksi tai kolme vapaaehtoista.

Vapaaehtoisena mahdollistat vierailijoille rauhallisen kirkkovierailun ja kirkossa hiljentymisen. Kielitaitoa tai opaskokemusta ei vaadita. Voit toimia tehtävässä, jos olet täysi-ikäinen, kuulut johonkin kristilliseen kirkkokuntaan ja osallistut yhteen koulutusiltaan.

Kesän koulutusillat ovat to 12.5. klo 18 ja to 9.6 klo 18.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen vapaaehtoistehtävään: palvelupäällikkö Anni Roiha p. 050 442 0050 anni.roiha@evl.fi.