28.04. Onneksi olkoon: Ilpo, Tuure, Ilppo | Palaute
Lauttasaaren seurakunta

Lauttasaaren seurakunnan kansainvälisen työn nimikkokohteet

Lauttasaaren seurakunta

16.08.2022, 13:11 /  päivitetty 09.01.2024, 16:02
Lauttasaaren seurakunnan seurakuntaneuvosto on vahvistanut kansainvälisen työn nimikkokohteet 1.1.2024 alkaen. Lue lisää nimikkokohteistamme.
Kansainvälisen työn nimikkokohteet


Suomen Lähetysseuran kohteet

Al Amana-keskus, Oman

Omanin pääkaupungissa Muscatissa sijaitseva Al Amana -keskus on uskontojen väliseen vuoropuheluun ja rauhan rakentamiseen keskittynyt ekumeeninen järjestö. Keskuksen tehtävänä on tukea kristittyjen ja muslimien välistä vuoropuhelua ja rauhanomaista yhteiseloa. Keskus isännöi erilaisia länsimaista tulevia ryhmiä ja antaa niille mahdollisuuden tutustua islamiin ja muslimeihin.

Lue lisää

Lasten koulutushanke, Pakistan Peshawar

Lasten koulutus vahvistaa vähemmistöjen asemaa -hankkeessa tuetaan taloudellisesti 500 lapsen koulunkäyntiä. Tuellamme koulujen opettajat saavat ammatillista täydennyskoulutusta ja ohjausta.

Lue lisää


Medialähetys Sanansaattajat

Lauttasaaren seurakunta tukee Sirpa Rissasen työtä Medialähetys Sanansaattajien palveluksessa. Sirpa Rissanen toimii Wienissä Itävallassa.

Lue lisää


MAF-lähetyslentäjät

MAF lentää avustuslentoja vaikeakulkuisilla tai turvattomilla alueilla kehitysmaissa yli 130 lentokoneella. Lauttasaaren seurakunnan tuki kohdistetaan 26-vuotiaalle lentäjäkoulutuksessa olevalle Iisakki Saarelle.

Lue lisää


Suomen Pipliaseura

Lähi-idän raamattutyö

Suomen Pipliaseuran Lähi-idän raamattutyötä tuetaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Yhteistyö kohdentuu Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja Turkin konfliktien repimillä alueilla toimivien Pipliaseurojen raamattutyöhön. Raamatun julkaisutoiminnan lisäksi julkaistaan erityisesti lapsille ja nuorille kohdennettua materiaalia, joka tukee heidän identiteettinsä vahvistamista kristittyinä.

Lue lisää

Raamatun käännöstyö vähemmistökielille Angolassa

Seurakuntamme tukema konsultti Riikka Halme-Berneking työskentelee Angolan Pipliaseuran yhdeksässä raamatunkäännöshankkeessa. Hän vastaa Angolassa raamatunkäännöstyön konsultoinnista ja koulutuksesta. Kolmella vähemmistökielellä tehdään uusintakäännöstä, ja lopuilla vähemmistökielillä kyseessä on ensimmäinen raamatunkäännös koskaan kyseiselle kielelle.

Lue lisää