29.04. Onneksi olkoon: Teijo | Palaute
Malmin seurakunta

Syvällisiä keskusteluja tasavertaisen dialogin hengessä

21.02.2022, 17:34 /  päivitetty 22.02.2022, 13:37
Kevään keskustelusarja kutsuu keskustelemaan johdatuksesta, syyllisyydestä ja Raamatusta. Ilmoittaudu mukaan ja tule jakamaan ajatuksiasi.
Elossa erätaukokeskustelut

Elossa -keskustelusarja kutsuu pysähtymään yhdessä syvien aiheiden äärelle tasavertaisen dialogimenetelmän avulla. Erätauko-menetelmää hyödyntävissä keskusteluissa tähdätään aiheen, toisten ihmisten ja oman itsen parempaan ymmärtämiseen, mutta ei yksimielisyyteen tai väittelyyn. Keskusteluilla on ohjaaja, mutta aiheista jokaisella on oma, tasavertainen kokemuksensa. Parhaimmillaan dialogissa syntyy oivalluksia ja uutta ajattelua.

Tule mukaan pohtimaan ja jakamaan kokemuksia luottamuksellisissa keskusteluissa johdatuksesta, syyllisyydestä ja anteeksiannosta sekä suhteesta Raamattuun. Erätauko on keskustelumenetelmä, jossa eri asioista voi puhua rauhassa, toista kuunnellen ja omia ajatuksia jakaen.

Keskustelut pidetään etäyhteyksin videoneuvotteluohjelma Teamsissa, johon pääsee kirjautumatta sisään linkin kautta. Voit osallistua yhteen tai useampaan keskusteluun kevään aikana. Ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköpostiin. Keskustelujen ohjaajina toimivat Aleksi Vainikka ja Minna-Sisko Mäkinen.

Voit osallistua yhteen tai useampaan keskusteluun kevään aikana. Koska jokaiseen keskusteluun otetaan vain korkeintaan kahdeksan henkeä, ilmoittaudu ajoissa Minna-Siskolle (minna-sisko.makinen@evl.fi).

  • Johdatus – onko elämälläni suunnitelma? Ke 16.3. klo 18–20 (ilm.viim.14.3.)
  • Syyllisyys ja anteeksianto – mitä kannan mukanani?Ke 6.4. klo 18–20 (ilm.viim.4.4.)
  • Raamattu - millainen on suhteeni maailman luetuimpaan kirjaan?Ke 4.5. klo 18–20 (ilm.viim.2.5.)