30.09. Onneksi olkoon: Sirja, Sorja, Siru | Palaute
Mikael Agricolan kirkko

Konsertteja Yhteisvastuun hyväksi ja Exit-yhtyeen konsertti

Seurakunnat

01.03.2019, 17:54
Yhteisvastuu-keräys on käynnissä. Nuorten koulunkäyntiä voi tukea tänä vuonna kuuntelemalla konsertteja. Muita konserttipoimintoja ovat Kodaly-viikon juhlakonsertti ja on myös mahdollista kuulla, miltä kuulostaa yli 30-vuotias gospel-bändi Exit.

Konsertti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

la 2.3. kello 18 Meilahden kirkossa

Konsertissa esiintyvät vauhdikas gospelkuoro Gospel Helsinki johtajanaan Nina Pakkanen, monipuolinen duo Tommi Kalenius & Ninni Poijärvi, Joonatan Rautio, piano ja saksofoni, Juho Kivivuori, basso, sekä Sami Koskela, lyömäsoittimet. Konserttiin on vapaa pääsy. Kolehti kerätään Yhteisvastuukeräykselle.

Lisätietoa tapahtumasta täältä.

Kansainvälisen Kodály-viikon 30-vuotisjuhlakonsertti

ti 5.3. kello 19 Johanneksenkirkossa

Kansainvälistä Kodály-viikkoa vietetään 3.–8.3.2019. Viikon 30-vuotisjuhlakonsertissa esiintyvät Helsingin Juniorijouset johtajanaan Jukka Rantamäki, Puhallinorkesteri Itätuuli johtajanaan Helena Sinisalo sekä Juvenalia-kuoro johtajanaan Matti Järvinen. Konserttiin on vapaa pääsy. Viikon järjestävät Itä-Helsingin musiikkiopisto ja Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskus yhteistyössä Musiikkiopisto Juvenalian, Espoon musiikkiopiston ja Helsingin konservatorion kanssa.

Lisätietoa Kodaly-viikosta.

Exit-yhtyeen konsertti

la 9.3. kello 18 Mikael Agricolan kirkossa

Suomalaisen gospelmuusikin konkari Pekka Simojoki konsertoi Exit-yhtyeensä kanssa. Yhtye on vuosien kuluessa tehnyt jo 1000 konserttia, ja konsertoinut Suomen lisäksi monissa Euroopan maissa. Yhtyeen levyjä on myyty yli 100 000 kappaletta. Tunnetuimpia lauluja ovat Varjoista maan, Kahden maan kansalainen ja Mitä rakkaus on?

Exit juhlisti 30-vuotista taivaltaan syksyllä 2017 ja julkaisi samalla uusimman albuminsa ”3.0”. Albumi oli yhtyeen 14. suomenkielinen äänite. Levyn tuottajana toimi Jonas Olsson, joka tunnetaan erityisesti Robinin levyjen taustalta. Olsson on omalta osaltaan tuonut levylle uudenlaisia sävyjä ja soundeja, mutta samana ovat pysyneet Exitille tutut tarttuvat melodiat, osuvat tekstit ja viesti armosta ja toivosta.

Alkuperäisjäsenistä Exitissä ovat mukana Pekka Simojoki, laulu, Matti Puttonen, laulu ja koskettimet, sekä Timo Luoto, rummut. Muut yhtyeen jäsenet ovat Jari Levy, laulu ja koskettimet, Markku Perttilä, laulu ja kitara, Jarkko Jouppi, kitara, ja Timo Jouppi, basso. Liput konserttiin maksavat 20 euroa, ja niitä saa ovelta alkaen tuntia ennen konserttia. Alle 12-vuotiaille vapaa pääsy.

Lisätietoa Exit-yhtyeen sivuilta.

Lähtökonsertti Haagiin -kahvimatinea

la 9.3. Laajasalon kirkossa

Yhtyettä johtaa Heikki Varis. Matineaan on vapaa pääsy. Kolehti kerätään yhtyeen Haagin matkan matkakustannusten tukemiseen.

Amor nel mio penar – barokkiaarioita ja virolaista laulumusiikkia

su 10.3. kello 18 Lauttasaaren kirkossa

Ohjelmassa barokkiaarioita ja virolaista laulumusiikkia. Amor nel mio penar -konsertissa esiintyvät Ka Bo Chan, kontratenori, Inga Nikander, viulu, ja Mirva Helske, piano. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10/5 euroa.