14.08. Onneksi olkoon: Onerva, Kanerva | Palaute
Munkkiniemen seurakunta

Viralliset villasukkalahjat kansainvälisille vieraille – lue lisää kirkon Lähetyskumppanuusneuvotteluista ja katso ohjeet sukkien neulomiseen!

Munkkiniemen seurakunta

19.06.2024, 11:43 /  päivitetty 20.06.2024, 11:55
Kirkon kansainväliset Lähetyskumppanuusneuvottelut järjestetään 26.‒30.8.2024 Helsingissä. Tapahtuma on Suomen ev.lut. kirkon vuoden merkittävin kansainvälinen tapahtuma. Haluaisitko neuloa sukat lahjaksi tapahtumavieraille?
Kolmet villasukat rivissä

Tapahtuman myötä Helsinkiin saapuu eri puolilta maailmaa nelisenkymmentä kirkon kansainvälisten kumppaneiden edustajaa. Lähetyskumppanuusneuvotteluissa kerrotaan ja kuullaan kertomuksia eri puolilta maailmaa ja etsitään yhdessä toimintatapoja. Myös kirkon lähetysjärjestöt ja Kirkon Ulkomaanapu keskustelevat ja neuvottelevat tapahtumassa omien kumppaneidensa kanssa vahvistaakseen kumppanuuksia sekä suunnitellakseen ja toteuttaakseen omaa työtään entistä paremmin.

Thaimaan ev.lut. kirkon pääsihteeri, pastori Boonmee Jarupong vierailee Munkkiniemen kirkolla

Lähetyskumppanuusneuvottelun kansainvälisiä vieraita on kutsuttu myös oheistapahtumiin eri puolille Suomea. Saamme vieraan myös Munkkiniemen seurakuntaan: Thaimaan ev.lut. kirkon pääsihteeri, pastori Boonmee Jarupong vierailee perjantaina 30.8. klo 16 alkavassa Lähetyksen pihajuhlassa Munkkiniemen kirkolla. Pihajuhlassa mukana myös mm. johtaja Risto Jukko Kirkon lähetystyön keskuksesta. Tervetuloa kanssamme kuulemaan kuulumisia lähetyskentältä ja viettämään mukavaa elokuista iltapäivää!

Villasukat vieraillemme?

Haluaisitko neuloa kirkon ulkomaisille kumppanivieraille villasukat? Mikä voisikaan olla parempi muisto Suomen-vierailusta kuin upeat itse tehdyt villasukat! Kirkkohallitus kerää villasukkia Lähetyskumppanuusneuvottelun vieraille muistolahjoina annettavaksi.

Tapahtumalla on oma, Sohvi Sieväsen suunnittelema villasukkamalli, jonka malliohjeet löydät tästä (pdf). Voit tehdä sukat mallin mukaan – tai päästää luovuutesi valloilleen ja neuloa oman sukkamallisi!

Jos haluat lahjoittaa villasukat kumppanivieraille, voit tuoda sukat meille Munkkiniemen seurakunnan seurakuntatoimistolle kesätauon jälkeen toimiston aukioloaikana 1.8. – 25.8. torstaisin klo 9 –13 tai postittaa sukat osoitteeseen:

Kirkkohallitus, Maria Mountraki
Eteläranta 8, PL 210
00131 Helsinki

Lue lisää:

Lähetyskumppanuusneuvottelut 2024

Tule Lähetyksen pihajuhlaan Munkkiniemen kirkolle pe 30.8. klo 16 alkaen