31.10. Onneksi olkoon: Arto, Arttu, Artturi | Palaute
Oulunkylän kirkko

Lasten ja perheiden toiminnan syyskuulumisia

Oulunkylän seurakunta

21.09.2020, 13:26 /  päivitetty 21.09.2020, 13:39
Kaksi kuvaa rinnakkain, joista toisessa lapset tutkivat mehiläisten terraariota ja toisessa vauva maalaa värikylvyssä marjasoseella paperia.

Lasten ja perheiden toiminta on poikkeusjärjestelyistä huolimatta käynnistynyt Oulunkylän seurakunnassa vilkkaana. Iltapäiväkerhossa on mm. tutkittu mehiläisten elämää terraariossa. Maanantain perhekerhossa on tutkittu värejä värikylvyssä ja rauhoituttu satuja kuunnellen. Perhekerho kokoontuu joka maanantai Oulunkylän kirkolla, ja samassa yhteydessä voi vierailla Maanantaipuurolla syömässä edullista aamiaista.

Kerhonohjaaja lukemassa satua kolmelle lapselle

Uusi perhetyöntekijä

Erika Herala lyhyessä esittelyssä:

Hei kaikki!

Olen pappi ja tämän syyskauden ajan perhetyöntekijänä Oulunkylän seurakunnassa. Seurakunta on minulle tuttu jo ennestään, sillä olen työskennellyt lastenohjaajana täällä aikaisemmin.

Mukava olla täällä taas! Odotan innolla, että pääsen tapaamaan perheitä ja suunnittelemaan toimintaa yhdessä teidän kanssanne.

Aurinkoista syksyä ja tavataan pian :)

Terveisin, Erika

Erika Herala istumassa Oulunkylän kirkon takapihan portailla

Family Thursday

Maunulan kirkossa kokontuva Family Thursday aloittaa toimintansa tauon jälkeen tulevana torstaina 24.9., olet lämpimästi tervetullut koko perheen yhteisölliseen iltaan! Kokoontumiset syyskaudella klo 17–19 24.9, 29.10, 26.11 ja 17.12.

Ensimmäisellä kerralla kokoonnumme yhteen ideoimaan ja suunnittelemaan tulevaa vuotta. Tarkoituksena on yhdessä ideoida teemoja, joita tulevina Family Thursday kertoina käsitellään.

Lapsille on järjestetty ohjattua toimintaa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla Linnean ja kahden muun ohjaajan kanssa tutustutaan värien maailmaan ja tutkitaan millaisia pintoja saadaan aikaan erilaisilla vihanneksilla.

Tiedustelut: Erika Herala, erika.herala@evl.fi

Isät hoi! -iltamuskarissa vielä tilaa!

Käpylän kirkolla järjestettävässä Isät hoi! -iltamuskarissa on vielä muutama paikka 0–1-vuotiaiden ryhmässä. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17.30–18. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen: mia.mod@evl.fi

Vauvan päivä 25.9.2020

Valtakunnallista Vauvan päivää vietetään joka vuosi syyskuun viimeisenä perjantaina. Tänä vuonna Oulunkylän seurakunnassa Vauvan päivää juhlistetaan tanssimalla 25.9.2020 Käpylän kirkolla Perheiden tanssituokioissa. Luvassa klo 11–11.30 ryhmässä värikylpyä, pilttitarjoilua ja muuta erityistä juhlan tuntua.

Lippu korkealle ja serpentiinit kehiin! Vähin, mitä voit Vauvan päivänä tehdä, on tervehtiä vastaantulevia vauvoja iloisesti.

#vauvanpäivä #vauvanpaiva #vauvanpäivä2020

Lue lisää Vauvan päivästä täältä!

Rytmin sykettä – musiikin iloa!

Tervetuloa elämykselliseen musisointi-iltapäivään Maunulatalolla lauantaina 26.9.! Soitamme ja liikumme yhdessä sekä kuuntelemme, kuinka musiikki soi pienten tarinoiden siivittämänä.

Ohjaajina musiikkipedagogit Elina Simes ja Elin Bergdal sekä kanttori Maija Pesonen-Kareinen.

Osoite: Maunulatalo, Metsäpurontie 4, 00630 Helsinki

Aikataulu:

Klo 13–13.40: Lapset vanhempineen ryhmä I (n. 0–3v.)

Klo 14–14.45: Lapset vanhempineen ryhmä II (n. 3v.-)

Nuoret ja aikuiset klo 15–16

Aikaisempaa soittotaitoa ei tarvita – kaikki mukaan ihanan musiikin ja rytmin sykkeeseen! Vapaa pääsy. Huomioimme turvavälit.

Järjestäjä: Oulunkylän seurakunta ja Maunulatalo

Yhteyshenkilö: kanttori Maija Pesonen-Kareinen

Puhelin: 0503804109

Sähköposti: maija.pesonen-kareinen@evl.fi

Minäkin osaan – syyslomaviikon päiväleiri

Kouluikäisten Minäkin osaan -päiväleiri maanantaista torstaihin 12.-15.10.2020 klo 9-15 Oulunkylän kirkolla.

Lue lisää leirin ohjelmasta ja ilmoittautumisesta tästä linkistä!