26.09. Onneksi olkoon: Kuisma | Palaute
Koko Helsinki

Helluntaiaaton konsertti Östersundomin kirkossa

Kalenteri ja kellosymboli27.05.2023 klo 15:00 - 16:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliÖstersundomin kirkko, Kappelintie 65, 00890 Helsinki

Otto Eskelinen, huilut ja Sami Kukka, laulu ja kitara. Vapaa pääsy.

Otto Eskelinen työskentelee säveltäjänä ja muusikkona The Mystic Revelation Of Teppo Repo -yhtyeessä. Yhtye toimii myös laulaja/ lauluntekijä Joose Keskitaloa säestävänä yhtyeenä.

Eskelisen projekteista aktiivisesti toimii myös jazz/folk -yhtye “Uusi Aika”. Yhtyeen ensilevy julkaistiin marraskuussa 2022 (WeJazz Records).

Viimeaikaiset julkaisut sooloartistina ovat “Pindarin Sävel” (2020 Helmi Levyt), sekä “Sieluni Rakkaus Ja Sen Vastaus” (2023 Helmi Levyt).

Östersundomin konsertissa kuullaan meditatiivista ohjelmistoa kahdelta viimeksimainitulta julkaisulta.

"Sami Kukan musiikki on keidas, valoisa aukio pimeän metsän keskellä. Kiireisessä ja sähköistyneessä maailmassa akustisten instrumenttien ja koruttoman laulun antautuvan haavoittuva sointi on kuin antiteesi kaikelle sille mitä musiikista on tullut: humaania ja haurasta, kutsuvaa ja anteliasta...... Kukka ei kaihda yksinkertaistaa, ei pelkää tarkastella suuria hengellisiäkiään ajatuksia. Hänelle ne ovat kuin meren hiomia kiviä, jonka kuluneeseen pintaan on tallennettu kaikki se sanaton viisaus, joka meidän ajallemme on jäänyt kuulumattomiin. Sami Kukka ottaa - nuo kivet ja totuudet käsiinsä, ja antaa niiden laulaa kauttaan."- Jean Ramsay (Rumba, Rytmi, Nuorgam, CREAT)

Järjestäjä: Helsingin Mikaelin seurakunta