04.10. Onneksi olkoon: Saija, Saila, Frans | Palaute
Koko Helsinki

Metrolla musiikkiin - Med Metron till Musiken: Lohdutuksen lauluja - Sånger om tröst

Kalenteri ja kellosymboli09.08.2022 klo 19:00 - 20:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliMikaelinkirkko, Emännänpolku 1, 00940 Helsinki

Tiia Maria Saari, laulu ja piano / sång och piano

Kullervo Latvanen, laulu ja kitara / sång och gitarr


Petri Laaksonen, Pekka Simojoki, Jaakko Löytty


Vapaa pääsy, ohjelma 10 € / Gratis inträde, programblad 10 €


Lohdutuksen lauluja on levollisesti virtaava konsertti, jossa kuullaan lohduttavia, uskoa, toivoa ja rakkautta vahvistavia lauluja pianon ja kitaran säestyksellä. 

"Ihmiset kaikkina aikoina ovat hakeneet kirkosta lohdutusta ja suojaa, eikä nykyhetki ole poikkeus. Haluamme tarjota kirkkoon tulevalle kuulijalle mahdollisuuden lepoon musiikin sylissä ja kertoa laulujen sanoilla, että Jumala oikeasti on läsnä. Kirkko viimeistään on se paikka, jossa se pitäisi saada kuulla, varmana ja lujana toivon ankkurina", esiintyjät ajattelevat.

---

Sånger om tröst är en lugnt flytande konsert, där tröstande, tro, hopp och kärlek styrkande sånger spelas på piano och gitarr.

"I alla tider har folk sökt tröst och skydd i kyrkor, och nutiden är inte ett undantag. Vi vill erbjuda möjlighet till vila i musikens famn och genom sångernas lyrik berätta att Gud verkligen är närvarande. Allra senast i kyrkan ska man få höra det, som ett stadigt och hållbart ankare", berättar artisterna.