23.09. Onneksi olkoon: Mielikki, Minja, Miisa | Palaute
Koko Helsinki

Sinfoni-harmonikkakonsertti Kannelmäen kirkossa

Kannelmäen seurakunta

Kalenteri ja kellosymboli17.09.2020 klo 18:00 - 19:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliKannelmäen kirkko, Vanhaistentie 6, 00420 Helsinki

Kalle Välimaan harmonikkaopiskelijat Musiikkiopisto Juvenaliasta esiintyvät.

Ohjelmassa sinfoniamusiikkia menneiltä vuosisadoilta ja uutta musiikkia mm. Kalle Välimaan sävellyksiä.

Sinfoni-konsertissa kuullaan yli kolmekymmentä osaa tunnetuista ja hieman tuntemattomammista sinfonioista hyvin eri aikakausilta, luonnollisesti suurin osa sovitettuina.

Alunperin orkesterille tai yksittäiselle instrumentille esim. uruille kirjoitetut sinfoniat saattoivat olla yksiosaisia alku- tai välisoittoja oopperasta tai kantaatista, kuten Bachilla ja Händelillä.

Ohjelma painottuu menneiden vuosisatojen sinfoniamusiikkiin, mutta myös uudempiakin säveliä kuullaan kun esim. harmonikkaluokan opettajan tuotoksia kuullaan.

Kesto noin 1 tunti. Vapaa pääsy.

Turvallisesti konsertissa

Turvallisuuden takaamiseksi kirkossa noudatetaan viranomaisohjeita, joilla koronaviruksen leviäminen pyritään estämään.

Huolehdimme toistemme terveydestä ja turvallisuudesta noudattamalla seuraavia ohjeita:

  • Kirkkoon ei saa tulla sairaana. Pienetkin flunssaoireet ovat este messuun tai muuhun seurakuntatilaisuuteen osallistumisille.
  • Huolehdi käsi- ja yskimishygieniasta. Käsien desinfiointiainetta on saatavana kirkon eteisessä.
  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta hihaan, älä käsiisi.
  • Pidämme turvavälit: Joka toinen penkkirivi on käytössä. Kunkin seurueen tai yksittäisten henkilöiden väliin jätetään 2 tyhjää istuinpenkkiä. Pidämme turvavälin myös ehtoolliselle mennessä ja kirkosta poistuttaessa.
  • Kasvomaskit: Jumalanpalveluksissa turvallisuudesta pyritään ensisijaisesti huolehtimaan riittävien etäisyyksien ja hyvän hygienian avulla. Jos turvaetäisyyksiä ei pystytä noudattamaan ja kontakti kestää yli varttitunnin, suosittelemme maskien käyttöä. Kirkkovieraat vastaavat itse omien hengityssuojainten hankinnasta ja maskin oikeasta käytöstä.

Huomaathan lisäksi, että

  • kirkon hissi on pois käytöstä. Uusi hissi on tämänhetkisen suunnitelman mukaan tulossa käyttöön vuoden lopulla.
  • seurakuntakeskuksen toiseen kerrokseen ei ole esteetöntä pääsyä. Inva-WC on pois käytöstä. Seurakuntakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa on WC:t joihin on esteetön kulku parkkipaikan puoleisesta ovesta. Esteetön sisäänkäynti kirkkoon on vanhan ostarin puolelta kirkon sivuovesta.

Järjestäjä: Musiikkiopisto Juvenalia