19.08. Onneksi olkoon: Mauno, Maunu | Palaute
Koko Helsinki

Tarinoita kirkon portilta

Kalenteri ja kellosymboli27.06.2022 klo 10:00 - 03.07.2022 klo 16:00 Ylösalaisin olevan pisaran muotoinen paikkasymboliREDIn Silta, Hermannin rantatie 5, 00580 Helsinki

"Hain jotain - ehkä ymmärrystä tai myötätuntoa. Sen sijaan sain kuulla olevani likainen, erityisen syntinen. Nuori nainen, nuoren tietämyksellä kertoi kuinka joutuisin helvettiin ellen ymmärtäisi muuttua."
- Positiivisia muistoja

"Koin suuren ihmeen. On kirkko missä voin olla minä ja silti kokea olevani osa myös kirkkoa."
- Enni, muunsukupuolinen, 28 v.

Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien tarinat kirkossa ovat monet eivätkä aina kovin onnelliset. Tänä kesänä Pride-viikolla haluamme antaa tilaa näille tarinoille. Tervetuloa Redin Sillalle tutustumaan eri-ikäisten ja eri puolilta Suomea tulevien sateenkaari-ihmisten tarinoihin kirkosta ja kohtaamisista kirkon kanssa. Tervetuloa oppimaan ja hiljentymään. Tarinat ovat esillä Sillalla koko viikon.

Sillan aukioloajat:

ma-pe: 10-20
la: 10-18
su 12-16

Silta löytyy kauppakeskus Redin toisesta kerroksesta H&M:n vierestä.

Haluatko kertoa oman tarinasi?‍Keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia?
Tule Sillalle keskustelemaan oikeudenmukaisuudesta, Raamatusta ja kirkon tarvitsemasta muutoksesta:
  • Ke 29.6. klo 18-19
  • Keskustelussa lähdetään liikkeelle näyttelyn tarinoista ja paikalla olijoiden kokemuksista, luetaan Raamattua ja pohditaan, millaiseen muutokseen meitä ja kirkkoa kutsutaan. Keskustelua vetää Kallion seurakunnan työntekijä
Muuta Pride-viikolla
  • Haluatko päästä kuulemaan livenä sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen ajatuksia kirkosta ja hengellisyydestä. Suuntaa ti 28.6. klo 18 Vanhaan kirkkoon (lisätietoja Facebookissa)
  • Ihmisyydestä -valokuvanäyttely 27.6.-1.7. Kallion kirkon kappelisalissa (lisätietoja täällä)
  • Sateenkaarimessu Kallion kirkossa 1.7. klo 18