22.08. Onneksi olkoon: Iivari, Iivo | Palaute | På svenska | In English

Koko Helsinki

Seurakuntavaalit su 18.11.2018 Pitäjänmäen seurakunnassa

Pitäjänmäen seurakunta

18.09.2018, 11:44 /  päivitetty 02.05.2019, 18:40
Varsinaisena vaalipäivänä sunnuntaina 18.11.2018 klo 11-20 voi äänestää vain oman seurakunnan äänestyspaikassa, Pitäjänmäen seurakunnassa äänestetään Pitäjänmäen kirkolla, osoitteessa Turkismiehenkuja 4.

Ehdokaslistojen tavoitteet


Aktiiviseurakuntalaiset -ehdokaslista

Aktiiviseurakuntalaisten lista kokoaa nimensä mukaisesti ehdokkaita, jotka ovat sitoutuneet Pitäjänmäen seurakuntaan ja toimivat sen eri työmuodoissa aktiivisesti. Haluamme kehittää seurakuntaamme, jotta se tavoittaisi mahdollisimman laajasti ja monipuolisesti alueemme asukkaat ja näkyisi eri tavoin alueellamme juhlassa ja arjessa uskollisena Jeesuksen käskylle tehdä seuraajikseen mahdollisimman monta opetuslasta.


TULKAA KAIKKI -ehdokaslista

Tavoitteenamme on yhdenvertainen tasa-arvoinen armon ja rakkauden kirkko, jossa ymmärretään ihmiselämän kirjoa kaikissa elämäntilanteissa ja sateenkaaren väreissä. Tämä koskee myös sukupuolisen ja seksuaalisen monimuotoisuuden hyväksymistä ja tukemista, jokaisen ihmisen omana itsenään kohtaamista. Lapsiperheiden, nuorten, opiskelijoiden ja muiden kiireisten elämässä haluamme kirkon tukevan arjen sujumista ja mahdollistavan hetken hiljaisuutta ja pyhyyden läsnäoloa, sanan ja sakramenttien voimalla.


Ehdokkaat yhteiseen kirkkovaltuustoon
Ehdokkaat seurakuntaneuvostoon